демарш в детсаду
-- мы не ходим по вашим ссылкам
-- дя! мы не ходим! не ходим!
боооооже, як тепер з цим жити?![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
демарш в детсаду
-- мы не ходим по вашим ссылкам
-- дя! мы не ходим! не ходим!
боооооже, як тепер з цим жити?![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
а зачем тогда в "паблик" ходить? тьі ещё скажи, что тебе насрать на количество гостей! и на то, как вообразившие себя ЛОМами гупии-инсайдеры тут истерично коленца выкидывают, нацепив пенсне. да ты отрицаешь саму суть СММ, охальник эдакий!
...так обесценить труд бесполезных идиотов...
Бггг...
А тут новая сосна выросла ))
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Міноборони оприлюднило контракти на харчування для ЗСУ: Тепер яйця купують по 8-9 грн за штуку. ДОКУМЕНТ
Своєю чергою Національне антикорупційне бюро (НАБУ) повідомило, що розслідує кримінальне провадження про можливі зловживання при закупівлі продуктів харчування Міністерством оборони на загальну суму понад 13 мільярдів гривень.
Джерело: https://censor.net/ua/n3402758
а Шурік вчора пропонував критику заборонити, щоб не заважати бідним чинушам заробляти копійчину
Очень странное расстояние от коленки до щиколотки. Как и положение ноги относительно тела.
Как будто ногу оторванную прифотожабили...
А ви помітили, що на всі незручні питання він відповідає "Я - президент"!???
Він думає, що це алібі?!!!
(С)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks