а мне не кажется))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а мне не кажется))
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Возможно умнее возможно не умнее, как и любой участник этого форума (ваш Кэп).
Я не меряюсь умом и популярностью в Интернете на местячковом форуме, это ваши с юстасом занятия.
То что у вас на аватаре картина Галатея со сферами С. Дали не делает вас умной. Как и то, что вы постоянно жонглируете тут именами известных личностей.
Я вот был на кладбище, где похоронен С. Дали дальше что ?
Зізналася, нарешті? Ну, то й добре.
Що, впізнала себе? Яка краса!я не моющее средство
Та мені начхати на те, що в тебе на аві. Я роблю висновки з ТВОЇХ ВИСЕРІВ!!!а известная картина великого художника (Сальвадора Дали), она на моей аве, чучундра ты неграмотная)).На час цього твого висеру (12:31) в тебе лише п'ять дописів в цій темі - і ВСІ вони ЛАЙНО у бік опонентів!
І це вже не перший день таке і навіть не перший місяць. Вже багато дописувачів писали, що ти, як скажена собака, кидаєшся на людей БЕЗ будь-якого приводу з їх боку!
Цікаво, а оцей твій висер - це що? Не "грязь"(с)? Після цього висеру ти НЕ "тупая и убогая шваль, быдло вонючее"(с)? Та ти ЩЕ ГІРШЕ! Бо я принаймні твій нік не називала, твій допис не цитувала і написала лише "миючий засіб". А ти у відповідь, ПРОЦИТУВАВШИ моє повідомлення, вже бочку лайна вивалила на мене.ты тупая и убогая шваль, льющая грязь на приличных людей, быдло вонючее...І не лише на мене - ти вже давно сереш на КОЖНОГО, навіть на своїх сокоритників. І найчастіше БЕЗ будь-якого приводу з їх боку. А наймерзеннішим з твоїх висерів був цей:
Написати ВОЛОНТЕРШІ, що вона ПОБИРАЄТЬСЯ, - це треба бути не просто бидлом, а наймерзеннішим рашистським лайном.Допис від GALAтея
Р.S. Підпис свій хоча б іноді перечитуй: ти вже давно є його ІЛЮСТРАЦІЄЮ.
Востаннє редагував Дейнерис: 12.02.2023 о 14:35
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Кладбище, говорите?
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94...B4%D0%BE%D1%80Сальвадор Дали скончался 23 января 1989 года, на 85-м году жизни. Художник завещал похоронить его так, чтобы по могиле могли ходить люди, поэтому тело Дали замуровано в пол в одной из комнат театра-музея Дали в городе Фигерас.
глупость хлынула водопадом (с).
ребята, сами тут как-то, Дейнерис оставлю за главную,
пока санитары отдыхают))).
аналитика от доверенной особы януковича, главы его избирательного штаба))) гы гы... интересно то как... черновол и аналитика - это два понятия антогониста
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
и что?
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Після цього інтерв'ю Подоляк писав: «...президент Янукович (несподівано) рельєфно і відверто міркував про ... недосконалість нинішньої державної інфраструктури в Україні... Президент, всупереч поширеній PR-думці, дуже навіть добре розуміє хвороби тієї країни, якою він керує. Розуміє і пропонує вести діалог саме про це. Про стратегію лікування. Про ключові ініціативи, які дозволять це лікування почати. Несподівано? Звичайно».
https://www.radiosvoboda.org/a/radny.../30556146.html
Це він точно про януковича, не про Зеленського, ні?
Власне какаяразница(с.) на кого процювати![]()
Востаннє редагував Манула: 12.02.2023 о 15:44
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks