А новенький губернатор ще не завів собі тєлєгу?
Хочу звернень і такого різного.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А новенький губернатор ще не завів собі тєлєгу?
Хочу звернень і такого різного.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Та звісно! Ну сказав і сказав, справді. Дрібниця. А бувають і такі заяви: уряд (підставити прізвище керівника) здійснює реформи (підставити назву потрібної галузі) для набуття членства в (підставити назву потрібної організації), досягнувши (підставити потрібний епітет) успіхів на (підставити дату повідомлення).
Від малого до великого. По одному шаблончику. Ну а чо.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Ну кто б сомневался. От ссыклы((
Ну зря ж они так делают, со всех сторон зря. Тьфу, одни матюки.
"В Міноборони Румунії не підтвердили інформацію Залужного про проліт російської ракети у повітряному просторі країни."
где я говорила о "прямо"?)
нет никакой закономерности...
те, кто шастали в парке Шевченко или на левом берегу и не погибли,
так какая закономерность?
если человек не находится в надежном укрытии, то риски одинаковы,
где бы ты не находился, ну... те кто в Польше - вне зоне риска, это понятно).
опять же, все совсем не так. В Турции погибла семья из Запорожья. во время землетрясения
кажется двое детей вышли на улицу и выжили, ждали родителей которые не успели(
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Интересно, а существуют убежища, которые выдержат такую мощь?
Я не о бункере плешивого параноика, а об убежищах общего пользования.
У вас ближайшее где? Апполо))?
У меня возле цирка. В амбулатории (бывшая 10 поликлиника).
Дело не только в том, что как бы далековато и совершенно не круглосуточно оно.
А в том, что туда не пускают.
Я как-то была там во время прилётов. Персонал дружно спустился в убегу,вернее кто в убегу, а кто в холл перед ней. Двери закрыли. Досвидос.
А посетители могли либо идти гулять, либо в холле посидеть. Там еще окна такие большие-большие, до пола. Жуть.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks