| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну и о злободневном, на сегодня
заезжие "ревизоры" так и не оставили нам ответ - снимут ли Резникова..?
и если да, то кто вместо него..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
тут не спор... тут как она говорит - технология))) показать ложь функций всяких....так забавно как они толпой пытаются затявкать того кто им мешает.... а как тужится возар, что аж, по его словам, труселя мокреют))) пусть люди смотрят на эту кучку русского радио из селянского узвоза и делают выводы
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Никак я не могу привынуть к этой прямой речи, как извилины
Пряма мова Арахамії: "ДБР взяло групу за яйця. В схемі із закупівлі яєць по 17 гривень працювали постачальники і відповідальні за матеріальне забезпечення частини. Всього 5 осіб. Їм готують підозри і клопотання про взяття під варту.
Всі, хто хотіли нажитися на війні, обов’язково наживуть собі неприємності. І це лише початок. Кінець для мародерів буде набагато страшнішим".
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks