| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну було якось радісно спостерігати, коли от прямо онлайн наносять масовані удари безпілотниками по місцях виготовлення інших безпілотників, які тероризують Україну.
хоча пишуть, шо швидше за все іран встиг вже відправити обладнання для виготовлення мопедів у рашку.
до речі, скільки я там вночі залишив каментів? 4-5?
після появи кожного у темі з'являлося 110-140 переглядачів теми, потім кількість падала до 9-10 до наступного поста.
не одному мені було цікаво, "що там у ірані"...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
ждун
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
війна недоумків з ерудитами триває))
недоумки, тримайтеся! бо прийдеться знов перейменовувати тему..
Херсон сегодня сильно((
Суки.
И больницу обстреляли.
"Херсон під масованим ударом ворожої артилерії, — ОДА
«Херсонці, пройдіть до найближчого укриття або залишайтеся вдома, користуючись правилом двох стін, та в жодному разі не залишайтеся на вулиці».
Ворог обстрілює житлові квартали. Є загиблі та постраждалі."
класс... секта... с первого сообщения грязь и оскорбления... это так показательно... шисятый прав - диджеи русского радио
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Только семь стран ЕС сократили импорт из России
Это Финляндия, Литва, Латвия, Дания, Эстония, Швеция и Ирландия. Не прекратили, а сократили.
Остальные наращивали, выражая крайнюю озабоченность.
Десять лямов за электроэнергию для завода Байрактар...
Ахметов,гнида, ты как?
Думаю так же, как и давно, как и всегда...Тебе всегда было тепло и уютно в Украине.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks