| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Киевский пацан Ермака стал его замом вместо конкурента за взгляд лидора. Теперь фсе - только он. ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Теперь кровати стоят правильно ))
Ви так регулярно натякаєте на сумнівну здатність до мислення виборців Зеленського, що це привертає увагу.
А як щодо цитованого вами вислову кремлівських? Адже багато прихильників Порошенко сприйняли його щиро і з захватом, як беззаперечний доказ побоювань росіян, досить довго носились з ним, доки не трапився наступний "шедевр" (або я, або путін). Це, на ваш погляд, не тупість? Тоді що, якась наступна стадія?
Словом, вам би уважніше придивитись до "однодумців"; майже через 4 роки після виборів можна б і охолонути трохи, до здорового глузду повертатись.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Востаннє редагував Vozar: 24.01.2023 о 22:59
Рили? Чо ж вас так парят шашлычки в Буковели? Можем себе позволить)) У нас же после грамотного правления шоколадного глаза полны закрома вооружения и броников. Круче всяких лендлизов .Даже не нужно минировать Чонгар.Муха не пролетит,озброены до зубов.Ахахах.Оне ж готовились. Как никак война с 14 года. Ваше очко не должно сжиматься, верно.? Сывочолый вас бережёт![]()
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Все три определения верны.
В данном случае она совершенно правильно тыкает Юстаса в его очередную манипулятивную ложь про позицию путина в отношении Пороха.
Вы же решили в который раз опять поговорить о этом слогане. Чего вдруг?
ЗЫ Слоган был точный и правильный. Что жизнь и подтвердила.
по вашему спичу
А что не так получилось? путин и напал, увидев слабого президента и не выполнение оборонзаказа 3 года подряд
и что вы думаете, Порошенко не знал, со своим опытом, что будет, если вы выберете Зеленского, ой нет-Беню, а потом не выбирая Ермака?
Многие любители зелени ржали, когда им говорили, что нужно готовиться к войне, а то путин нападет
а вам просто говорили закономерные вещи, странно, что вы этого не понимаете, что когда ворам открыть двери- то они ограбят и убьют
это так сложно?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks