| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Маф, к чему меня убеждать в идиотизме некоторых назначений? А притягивать за уши выдавая это за логическую связь не стоит.
У Швейцарии там совсем другая история.
Кстати рассмотреть вариант, что Испания сделала красивый жест, заведомо зная ответ Швейцарии, не пробовали?
К сожалению хайпа вокруг войны и помощи нам тоже хватает
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Принаймні вона не лайно, як ти. Про те, де в її дописах хоча б натяк на інтереси КАЦАПІВ, питати не буду: адекватної відповіді від рашистки все одно не дочекаюся, а чергову купу лайна ти і без запитань навалиш.
Боже, яка феєрична дура!
Це яким же місцем треба думати, щоб процеси, на які треба МІСЯЦІ, приписати тій, яка на посаді ТИЖДЕНЬ???
Це і є вся гнійна сутність бидло-стада: чим ввічливіше з ними спілкуєшся, чим ти більший патріот - тим більше лайна у відповідь отримаєш. Так їх виховували з дитинства - це вже не змінити.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Для вашого бидло-стада? Так це ДОБРЕ!!
Хто тобі дав право за всіх розписуватися, паскудо рашистська?и не лично для меня, а для многих украинцев.
Чия б корова мичала!
Проросійська "леді" в нас тут одна:вероятно, пророссийской леди??
Нарешті миючий засіб написала ПРАВДУ про себе!тупое, хамовитое быдло, еще и пророссийское
О! Я можу ще купу скрінів схожого хамства БЕЗ приводу цієї паскуди додати!
А вона там хоч раз була?
Саме ТАК я і розмовляю з вашим бидло-стадом. Які претензії?
ДЕ в неї ХАМСТВО, чорнорота?если вы хамитеВона жодного разу не нахамила і не образила жодного з вашого бидло-стада. Натомість з перших хвилин отримує купу лайна від вас лише за те, що сміє НЕ БУТИ фанатиком клоуна!
+1000
я единственное с чем соглашусь, что и венедиктова и рябошапка и гончарук просто были обязаны побывать под следствием, а не свободно уехать да еще и пост занять
по результату, дипломаты конечно должны работать, но результат их работы чаще зависит е от них
единственный применительный показатель к их работе - увеличение экспорта, все остальное хотелки
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks