Подсчитывателям яиц для понимания...
Речь совсем не о Тане и Березе как таковых.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Подсчитывателям яиц для понимания...
Речь совсем не о Тане и Березе как таковых.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Х*епсо.
Это продолжение к посту о державных мовах.
Те кто усирается за второй государственный почему-то думают шо "их" государственный обязаны знать все вокруг. А они чью-то державну не собираются учить.
Так от несколько госязыков это не про каждый на своем. Что и "показано" в том посте.
Табачник какой сволочью оказался, я его не отслеживала, а сейчас везде пишут
Про какую таню идёт речь? про эту прошмандовку прохоскотскую шоле?
откуда у неё яйцы, у неё и мозгов то нет...пфффф...
https://t.me/dnepr_operativ/33743
«Три труби ще димлять, треба точніше вдарити», - СБУ затримала зрадника, який наводив ракети ворога на ТЕС.
СБУ затримала російського агента, який наводив ракети на ТЕС у Дніпрі і «полював» за місцевими системами ППО. Місцевий мешканець сам вийшов на контакт із ворогом через інтернет-ресурси, завалюючи пабліки "корисною" інформацією. І навіть відмовився від грошової винагороди, мовляв, ідейний борець за «руський мир».
Водій місцевої фармацевтичної компанії розвозив ліки до аптек області і використовував будь-яку можливість бути у нагоді окупантам. Перевіряв місцезнаходження військових об'єктів і бонусом надавав звіт про результати обстрілів ТЕЦ та електропідстанцій.
ППКС
Вона вже 10 місяців на передовій, знищила декілька танків. Доки ти, паскуда кремлівська, тут, в тилу, в обісраному памперсі ховаєшся за спинами дружини та дітей!
Це в реальності НОРМАЛЬНИХ людей. А в вашій ЗЕЛЕНІЙ реальності саме так, як написала Texture.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Я знаю что от диареи сюди могут ласты склеить....ждём и надеемся...![]()
Вы все правильно говорите про державну.
Просто в том вашем посте есть некий неприятный контраст между собеседниками. Ярко выраженный. В жизни такого контраста , кстати, лично я не наблюдала ). Скорее наоборот.
И вот именно из-за этого контраста тот пост воспринимается как рашистское ипсо (((.
Да. Я намеренно построил именно так. Для понимания как будет с двумя языками в случае "знаю только тот, который хочу"
Потомушо я наблюдал такие варианты
1. -здравствуйте. Мне нужно ото, вот это и он то...
а) - здравствуйте. Пожалуйста. Вот ваше ото.
б) - доброго дня. Будь ласка. Осьосьо ваше оте.
2. -доброго дня. Мені потрібно отеєто он оте.
а) - доброго дня. Будь ласка. Осьосьо ваше оте.
б) - здравствуйте. Пожалуйста. Вот ваше ото.
в) - штаааа?
Случай первый по моим наблюдениям практически никогда не имеет варианта "в"
Варианты а и б - варианты здорового человека в обоИх случаях.
Вариант в - хатим второй гасударственный. При этом на первый им похй.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks