Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1457 з 2284 ПершаПерша ... 45795713571407144714481449145014511452145314541455145614571458145914601461146214631464146514661467150715571957 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 29 121 по 29 140.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    40 241

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    И про вбивание ))

Анна Оскомина:

Багато літер після свят

Я одразу вирішила, що якщо писатиму про це, то не раніше 3 січня, коли в усіх трохи вляжуться емоції. Бо це торкається новорічної промови, але не про її сльозочавильний ефект.

Я про наративи, які зустрічаються зараз усюди, і які ретельно вкладаються, та навіть вдовблюються в слабкі розуми. Основний наратив: "на нього стільки лягло після 24 лютого, що він став геть іншим, а тому хто минуле пом'яне, тому око геть".

Це маркер: Якщо дехто посилено саме на це твердження напирає – ця людина зобов'язана ОПешці якимось заохоченням. Грошима, медійною розкруткою, відзнаками, якимись благами або на умовах непереслідування за грішки.

Виключення я роблю тільки для іноземців, які на нашому боці, бо їхні осанни якраз можуть бути дійсно щирими, адже в правді вони не розбираються, та й у них часто немає адекватного критерію порівняння.

Ставка ОПешки, - і це очевидно для будь-якої людини з розумом, - на другий термін Сталевояєчого. Без нього їм хана. З ним вони можуть отримати доступ вже не до шалених, а до астрономічних коштів, які зайдуть в країну після перемоги. Їхня особиста зацікавленість в цьому настільки потужна, що вони тягнутимуть його на 2й термін навіть на прив'язу, правдами й неправдами.

І цьому другому терміну може сильно завадити все те, що було накоєно до війни.

А правда в тому, що навіть в цьому брутальному образі НайнайВерховнішого, Зє ані крихти не змінився. І прямо зараз під його протекцією відбуваються речі, за які в інші часи б розстрілювали по законах військового часу. Крадіжки та торгівля гуманітаркою, пропихування мутних законів, здирство, дерибан, нахабний піар, кон'юнктурні призначення, перерозподіл потоків, тощо – ви всі в курсі. В його обоймі – всі ті самі, на яких нема де ставити клейма.

Цей наратив не такий простий, як здається на перший погляд. Паралельно з ним вдовблюється твердження, що немає значення, що було до 24 лютого, життя було іншим і старим не буде, а тому нема чого туди і озиратися. Бо якщо озирнутися, постає занадто багато питань, на які досі немає відповідей. А ще пригадується те, що війна йде не 10 місяців, а 9й рік. І що ненависний папєрєднік теж очолював воюючу країну, і можна порівняти багато всього з того, що він зробив для обороноздатності країни, а що – наступник.

Зє його новий образ дуже до душі, це апогей його акторства. Він з ним зжився, зрісся, і будь-яке зазіхання на цю роль сильно б'є його по нервах. Навіть критика його небритості та стилю "несвіжого мілітарі" – це вже зазіхання в його сприйнятті, адже цим руйнується його цілісність та чеканка. Руйнуючи цей образ, ви автоматично стаєте ворогом.

Крім того, нагадаю, що подоляківсткі боти нікуди не поділися. Це вам не Прозорро, їм блекаути не заважають.

І діють вони кількома методами.

1 група славить "найкращого президента за 30 років". Як правило, косять під "простих людей", починають першими співати оди, щоб розкрутити компліментарний допис, а згодом туди набігають реальні прославлятелі, яких чимало, адже "єдиний зелемарафон" свою справу робить. (привет Антуриам\Ашимам\юстасам )

2 група продовжує мочити основного конкурента, розповсюджуючи настільки брудні плітки, чутки та домисли, що сходу аж німієш, бо не знаєш, з якого боку заходити, щоб цю муйню спростовувати.(привет глобусам\шысятыс\смитам)

3 група стравлює помірних порохоботів між собою, звинувачуючи нормальних людей в "позеленінні". Ї*ануті радикальні порохоботи дійсно існують, я їх спостерігала на власні очі, але це настільки вузька і маргінальна група, що ви б про неї і не знали, якби вашу увагу на неї не звертали умисно.(привет Электрам\Галатеям)

А щодо ботів, які займаються тим самим, я мала нагоду спостерігати це на власні очі, коли людину, яка навіть словом не обмовилася про Зе, брудно і дуже образливо звинувачували в роботі на ОПешку. Це робиться навмисно, щоб читач вибудував уявну стіну між собою та таким "ї*анутим порохоботом". На жаль, це дієва метода, і тільки ваш власний розум може встати на заваді таким маніпуляціям. (привет всем вышеназванным )) (с)
    авторці процитованого тексту

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Шуршунчик Переглянути допис
    авторці процитованого тексту
    там судя по буквам целый авторский цех неудачников)))
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    ой, меня узнали... как приятно)))... а вы девочка или мальчик? а на первый вопрос ответите?... ну тот, который пропустили...
    я дорОсла)
    а питання, якщо не важко- повторіть, бо активний топік-не знайшла

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

кто виноват и что делать... ну и как?
    вот
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    40 241

Типово

там судя по буквам целый авторский цех неудачников)))
    наведіть пліз факти (можна тезісно) - яких висот особисто ви досягли як "удачнік"

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

наведіть пліз факти (можна тезісно) - яких висот особисто ви досягли як "удачнік"
    гы гы... разве я говорил что удачник?... я оценил лишь топорную работу вброса на который судя по реакции форумчан можно смело вешать табличку - дерьмо))) тем более там еще дописки свои (в тело текста) местный негодяй сделал...

нет у меня в этой сфере ни побед ни поражений... я по другой части, по практической, а не пистабольства
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Texture Переглянути допис
    порохоботи -це ті, хто розумів, що Томос- це здобуток ще в 2018 році, а не по команді з ОПи?
    тобто за здоровий глузд тепер платять гроші у розумінні прихильників Зеленського- цікаво))
    тобто без грошів вони вчиться не хочуть- цікаво) тоді зрозуміла їх логіка
    а ще ми розуміли, що відкривати проти Джозефа Байдена- стратегічного партнера України, кримінальну справу за заявою деркача- агента Кремля- теж було не альо. Але про це їм не скаже Опа.)
    Вы усложняете потому что меряете по себе. Там все проще до эха - все кто критикует власть - порохобот. ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

Как вы думаете - почему в рашке церковь подчинилась путину? Вот и потому...

Офіс президента України і міністерство культури виступають проти передачі культових комплексів Успенського собору і Трапезної церкви Православній церкві в Україні (ПЦУ). Богослужіння будуть проводитись за одноразовими дозволами органів влади. (с)

Дописів
    46 288

Типово

Нувы смешная... Он проголосовал за Зеленского!

Шах и мат ))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Как вы думаете - почему в рашке церковь подчинилась путину? Вот и потому...

Офіс президента України і міністерство культури виступають проти передачі культових комплексів Успенського собору і Трапезної церкви Православній церкві в Україні (ПЦУ). Богослужіння будуть проводитись за одноразовими дозволами органів влади. (с)
    цікаво, когнітивний дисонанс не виникає у тих, хто казав:"Що влада не повинна втручатися у церковні справи?"

Дописів
    26 084

Типово

..ну вот 7 января и посмотрим. На такое же официальное и про украинцев поздравление. Или нет...
    что 25 го про украинцев, что сегодня

и?

https://censor.net/ua/video_news/339..._rizdvom_video

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Вы усложняете потому что меряете по себе. Там все проще до эха - все кто критикует власть - порохобот. ))
    так, полутона і ньюанси бувають, але не для всіх вони доступні на жаль.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

так понаблюдаем кто поддержку текстурам окажет... интересно ведь, консерва морозится ответить кто в войне виноват... я думаю все понимают, раз ответа на такой вопрос нет - консерва рюська шпрота видимо... ну не бродобрейка всё же...
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    46 288

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

так, полутона і ньюанси бувають, але не для всіх вони доступні на жаль.
    Якщо у вас бувають ньюанси, то це ваша особиста проблема. До речі, а що це, пов'язане із чимось новеньким?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    Якщо у вас бувають ньюанси, то це ваша особиста проблема. До речі, а що це, пов'язане із чимось новеньким?
    ви хоч самі зрозуміли, що написали?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

ви хоч самі зрозуміли, що написали?
    Так, звісно))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

так понаблюдаем кто поддержку текстурам окажет... интересно ведь, консерва морозится ответить кто в войне виноват... я думаю все понимают, раз ответа на такой вопрос нет - консерва рюська шпрота видимо... ну не бродобрейка всё же...
    для тюльки протухшої, я попросила задати ще раз питання, ну видно туго доходить
    а ви не знаєте хто в війні винний? і це на 8 році? у вас винуватий був Порошенко- за російськими методичками, це ж росія не визнавала своєї участі у війні на Донбасі, а у нормальних людей завжди була винна росія з 2014року

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    ваша особиста проблема, що у вас цих ньюансів немає і ви рубите з плеча, не враховуючи навіть контекст написаного

Дописів
    26 084

Типово

что то мне подсказывает что это клон литовской акционерки

Сторінка 1457 з 2284 ПершаПерша ... 45795713571407144714481449145014511452145314541455145614571458145914601461146214631464146514661467150715571957 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті