| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Ти мене з собою плутаєш, зебіл: у мене ніколи не було, немає і не буде ідолів.
і ДОКАЗИ маєш? Чи як завжди?я просто показал почему вы не любите Поровознюка - он посмел обвинить Святейшего![]()
Убоге, я не просто не люблю цю паскуду - він мені ОГИДНИЙ!Огидний виключно через те, що ця гнида КРАДІЙ. При чому крадій у ДЕРЖАВИ. І він не просто крав - він цим ПИШАЄТЬСЯ!!
В соцмережах гуляє відео, на якому він відверто зізнається, що ніколи не крав у людей, а крав лише у держави, і каже він це З ГОРДІСТЮ.
Я не дивлюся зелений марафон - в мене немає такої кількості протиблювотних таблеток. Тому я НЕ ЗНАЮ, що і про кого він казав, в тому числі й про Пороха. Більш того, мені було б начхати, що про нього каже таке лайно. Мене бісить лише те, що ваша зелена влада активно піарить ЗЛОЧИНЦЯ!!!
А ваше бидло-стадо це ПІДТРИМУЄ!!!
І при цьому у вас ще вистачає нахабства в чомусь звинувачувати Пороха.
Зестадо - це всі, хто дрочить на членограя.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Вроде ж есть. Аж восемь штук Закупил фонд Порошенко. Это конечно не пятьдеся от сбора Притулы,но все же.
И ещё есть нюанс. Попадалась инфа что наши умельцы в... если не ошибаюсь ,Черновцах собственное производство малогабаритных броневичков открыли. Читала где-то месяц назад,что на тот момент уже около 60 штук на фронт отправили. По оценкам пользователей ,тоесть самих военных,они спартанам не уступают. А вот цена гораздо ниже. Было заявлено что-то от 7 до 10 тысяч зелени,в зависимости от комплектации.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Допис від Шурик Г. (гость)
Мда... В мене все ж таки НАЙКРАЩІ батьки: сказали "красти НЕМОЖНА" і пояснили, чому саме, - я ніколи і не крала. Навіть в дитинстві, навіть дрібниці.
І доньку свою так само виховала. Бачу, не всім так пощастило, як мені. І воно ще ж і ПИШАЄТЬСЯ тим, що крав!
![]()
Посмотрел прогноз погоды.... С 7 января морозы до -11. Будет морозно пару недель и на Донбассе. Что это означает? Активизацию военных действий...числа с 10.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Докази будуть? Чи як завжди?
Ну вот как ща Дейнерис переводит стрелки на команду Зе, типа это она мочит Притулу....Ти що, хворий? Де я писала, що це ВАШ КЛОУН його мочить?
Я писала про ВАШЕ СТАДО!!
А ось її хейтили як раз на замовлення ВАШОЇ ВЛАДИ!А еще есть Пташка, у которой точно нету никаких президентских амбиций.І це вже ДОВЕДЕНО.
Угу: на корпоративі у Бєні.
Самокритично.
Шкода, що ваше бидло-стадо до них не належить.нормальный разговор или спор, без ругани и грязи - это нормальные форумчане со своим мнением или представлением о чем то
эх... так вот почему она такая ипанутая... не было у неё детства... не друзей... не подруг... не убежать в другой двор или на речку купаться... одни лишь деревянные куклы прибитые к высокому подоконнику![]()
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Чого це?Порох їх купив - вони вже на фронті. Притула вирішив теж це "запіліть" вже ПІСЛЯ Порошенка.
Ну, нарешті ти визнав, що ваше стадо НЕ патріоти!
да, кстати, если поймаете на лжи очень часто пытаются сразу толпой вас "забить", ну чтоб то место на странице ушло подальше и никто не прочитал, плюс пытаются выставить неприглядно того кто их поймалБоже, яка відверта брехня!
І де б він був з цим своїм "мєгауспєшним проєктом", якби його не взяли на ТБ?
Ти б хоч закусював...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks