| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Правоохоронці викрили понад 10 високопосадовців, причетних до схеми розкрадання коштів на експорті українського зерна – за оцінками БЕБ збитки бюджету становлять 5,2 млрд грн.
https://www.epravda.com.ua/news/2023/01/3/695675/
гдео встречал цифрі на ноябрь, вівезли зерна на 1,8 млрд дол по состоянию на ноябрь, а денег зашло лишь 190 млн, почти 60% вівезенного зерна біла собственностью кернел и ко
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
в одесской области - сталкиваемся, ибо винокурня там - и налоговики и таможенники не просто окуели. они, суки, вообще в другом измерении живут теперь. много новых, а планы на личное благосостояние как у эпикурейцев: живи сегодняшним днём. и хочу все сразу. и управы на них практически нет.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
что тут, опять оркская прослойка в войне зе обвиняет вместо путина?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Повернули... Не всі... В якому стані? https://patrioty.org.ua/blogs/try-sp...19702071434312
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
У ДБР підтвердили, що вилучили обладнання, однак пообіцяли його повернути.
«У ході слідчих дій було вилучено 7 приладів НВЧ (клістрони).
Того ж дня слідчі ДБР повернули 3 прилади до однієї з військових частин, ще 4 прилади буде повернуто сьогодні.
Керівництвом Державного бюро розслідувань ініційовано проведення службового розслідування, під час якого буде надана оцінка правомірності дій працівників ДБР», - йдеться в повідомленні.
Сьогодні, 3 липня(2020р) у ДБР повідомили, що вчора о 22:50 вилучені військові прилади (клістрони) були повернуті у військові частини."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Україна створила мережу управління військами, над якою США працювали десятиліття — The Wall Street Journal
Видання зазначає, що імпровізована мережа Києва з БПЛА, бійців та зброї, пов'язаних через супутниковий зв'язок та спеціальне програмне забезпечення, виявилася дешевшою за американський аналог, на створення якого Пентагон витратив мільярди доларів.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Сьогодні президент Туреччини Реджеп Ердоган планує провести переговори із президентом України Володимиром Зеленським, а також президентом Росії Володимиром Путіним. Про це в ефірі телеканалу NTV повідомив представник турецького президента Ібрагім Калин. За його словами, лідери обговорюватимуть врегулювання конфлікту Росії та України.
Пізніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков підтвердив заплановану розмову російського та турецького президентів «Інтерфаксу».
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks