| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ви можете проводити будь-які паралелі - це Ваше право. Але це не значить, що Ваші паралелі ПРАВИЛЬНІ. Якщо Ви не помітили, в тих цитатах, що я навела, немає жодного ніку. Я це зробила навмисно, щоб перевірити Вашу реакцію. І отримала ОЧІКУВАНИЙ результат: Ви вирішили, що всі ті висери були виключно на МОЮ адресу, хоча насправді майже половина з них була у бік ІНШИХ форумчан. При тому, що їх дописи навіть віддалено не нагадують мої. В тому, що зебидло-стадо їх ображає, теж Я винна?Питання риторичне.
Яке горе! Навіть не знаю, як я його переживу.Додам в ігнор
Яка самокритика! Я в шоці!
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Наипали-то не только их (в чем я сильно сомневаюсь, не такие они были глупые, по крайней мере те, с кем я знакома, чтобы не понимать основные законы истории и политики), а и вас, умного и созерцающего. Ну и вааще, испытывать самую сильную радость в жизни от того, что кого-то, а не тебя, наипали, ну это на любителя))
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
В мене завжди є ДОКАЗИ. В тебе жодного. Так хто з нас НАСПРАВДІ бреше та пише лайно?
Вкотре вже ці таємні натяки на "кое-что".Но учитывая кое-что, к ней нет претензий.Схоже, та ж сама "добра людина", яка 2-3 роки тому навішала лапші на слонячі вуха нашої курко-бабці, ту ж саму лапшу навішала й на ТВОЇ чебурашачі вуха.
Як же вона вас обох "любить"!
Дуже хочу дізнатися, хто цей герой/героїня, щоб потиснути його/її мужню руку!
+1000 І не лише ця: я не згадаю жодної більш-менш серйозної критики БУДЬ-ЯКОЇ з його речей після 24 лютого. Ба більше: ми постійно співаємо дифірамби його спічрайтеру. Але у "зескота"(с) своя реальність.
А ваше стадо так живе вже 9 років.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
К слову,не всем им нравится когда их называют титанами или киборгами. Недавно общались - ребята говорят,что это типа у тыловых... фишка такая. Вроде и восхищаются,а на самом деле что-то типа щита которым тыловые оправдывают свою...тыловатость. Вот дескать воюют титаны,а людям ( вроде тех,кто так говорит) там делать нечего.
В общем -то так и есть. Возводя ребят в титаны,проще наверное кому-то не думать о том,что у этих ребят дома жены,дети,родители. Проще не думать что у них как у людей болит душа .
А они просто Люди,которые бьются на смерть ради жизни своих детей,родителей и жён,а не ради наград и медалек,как тут недавно писали " им и пять героев Украины дать мало..."
Соглашусь
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks