я не дорікаю, мені лише цікаво: хіба не дешевше поставити в усі свої магази генератори, щоб не втрачати товар?
не знаю, як в інших магазах, а в Славутичі на пр. Поля 104А ситуація була наступною: ну 3 доби блекауту - то зрозуміло.
потім 2 доби магаз не працював навіть при наявності світла - це зрозуміло, прибирали основну частину армагедону.
потім магаз відкрили для покупців, але ж ковбасний, сирний відділи не працювали та були пусті. також рибний, свіжого м'яса, молочний і усі морозилки з морозивом, маслом та іншими заморозками.
зрозуміло - прибирали залишки армагедону.
запах, не зважаючи на явне застосування освіжувачів повітря явно видавав те, що м'ясо та риба встигли погуляти по усьому магазу без світла.
лише сьогодні, на 8й день почали завозити товар, коли змогли все прибрати й провітрити.
я, звичайно не знаю, на яку суму здохло товару (а це більше половини магазу) і не знаю, скільки коштує необхідний генератор для такого магазу.
але щось мені здається, що генератор коштував би дешевше, проблем було б меньше, до того ж це вже другий раз, і судячи з усього далеко не останній (не кажучи вже про те, що магаз не працює ще й при планових та аварійних відключеннях світла).
Bookmarks