Пишут, мопеды пустили на разведку.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мій коментар до цього матеріалу —
После этого можно даже не читать![]()
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Не читай.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Посмеяться иногда хочется
Вам это удаётся
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
виявляється, там не тільки дупа постраждала
Рогозин получил ранение в паховую область и может лишиться детородного органа – СМИ
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
ЄС чекає від України зміни закону про КСУ, ухваленого всупереч рекомендаціям «Венеціанської комісії», — Єврокомісія
оттена
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
учора читав, здається на DW, що Захід упевнений у перемозі України, але дуже боїться розпаду рашки. а тут ще з самої рашки про те же.СМИ: Патрушев предоставил Путину доклад о распаде РФ – названы три республики, которые готовятся на выход
https://www.dialog.ua/russia/264786_1671778309
може дійсно бояться розвалу, тому дуже обмежено постачають необхідну зброю, не форсуючи її поразку...
ты только теперь соединил точки линиями? ты думал, хронический дипломат ради христианства, а не чревоугодничества спустил десятки миллионов гос. денег на варфоломейкину грамоту? оно-ж неловко как-то было, ходить в рясе и на НГ в три горла жрать. а теперь - канонически всё сходится. Григорий 13 одобряє.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks