| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сокол, дрезден, наркоманы, днепродым - ну от шо вы несете, на ночь глядя..))
за бортом война, которую уже величают мировой, и которой не видно конца..
да, там еще про лендлиз вспоминали,
но уже поздно, не хочу развивать эту тему..
ибо будет сплошная матерщина, и ото шо там разъясняли, почему его нету - тоже *издеж
ну может оно для слабых духом так и надо, шоб не брыкались, да не возмущались сильно
но сам факт хоть начала разъяснений уже радует, может тема и сдвинется с мертвой точки..
Востаннє редагував Alexs: 20.12.2022 о 01:40
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
згадували, а саме:
і що тут не сходиться з тим, що роз'яснювали раніше?Вашингтон поки не використовує лендліз, щоб заощадити український бюджет у майбутньому, а військову допомогу США передають Україні за іншими програмами — речник МЗС Ніколенко
https://www.pravda.com.ua/news/2022/12/19/7381434/
що лендліз - то тимчасово і в борг, а за нинішніми програмами конгресу та президента - безкоштовно і назавжди?
це було зрозуміло з самого початку роз'яснень.
але ви жодного разу не відповіли на моє запитання, яке я ставив тричі поспіль (зараз вже в четверте): яку саме зброю могли б чи обіцяли поставити лендлізом, яку не поставляють зараз іншими програмами?
навіщо в 100500й раз піднімати питання лендлізу з вашого боку, якщо ви не можете відповісти на просте запитання.
в котрий раз бачу лише одну причину: розігнати хвилю "нас наїбали".
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
особисто мене більш турбує те, що таракан обмовився сьогодні у тому, що хyйло йому борг пробачило.
виходячи з камментів РНБО і ГУР, що хyйло давило на таракана з приводу приєднання білорашки до бойових дій, питання за що ж хyйло простило борг залишається доволі суттєвим.
до того ж у МО прокоментували ситуацію по Мелітополю, як схожу на Херсон (тобто можливий "жест доброї волі").
невже рашисти виведуть війська з півдня, перевезуть їх в білорашку, і вже разом з ними повторно підуть на Київ?
як і припускав Залужний ще декілька днів тому, хоча Пентагон можливий повторний наступ на Київ доки що відкинув.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Востаннє редагував SofiElena: 20.12.2022 о 03:43
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Наконец то дали свет
Мясо таки поедет собаке в кашу
Понятно. Ну у нас с водой так же. Верхние этажи приходят за водой к нижним.
А я наконец-то протестировала умную лампочку. Она реально проработала при выключенной электросети 3 часа 45 минут и не потухла. Первые 2 часа практически как обычная лампа,потом подсела,но светила как хороший ночник. А потом дали свет и я не знаю сколько бы она ещё проработала )
Востаннє редагував Антуриум: 20.12.2022 о 09:00
"путіну НЕ вдалося вмовити лукашенка вступити у війну з Україною, — ISW"
Интересно, ну на шо-то ж таки он его уломал, а на что?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks