Интервью Залужного ))
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Интервью Залужного ))
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Всі живі, срач на підході. С - стабільність)
Люди, а звідки в вас такий гарний інтернет?))
Про це і питання.
Можливо вже обговорювали, соррян - не бачила.
КС падає майже відразу після відключення електроенергії.
Окремі шматочки можна виловити пригаючи на балконі, а це бісить.
З усіма операторами таке? Думаю може щось на підстрахування придбати чи немає сенсу![]()
Сиджу в телефоні, без світла води і батареїв.
КС
Коли була тривозя, не лапало нічого.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Выбор провайдера - дела случая. Нет закономерности. У меня при выключении света вудафон ложится намертво а киевстар работает. Включая и инет. В другом районе картина прямо противоположная. В третьем - работает только лайф. Все это - про инет. Связь глобально пропадала только при блэкауте.
Метод тыка поможет )
Свет включили, КС мертво лежит (что связь, что интернет)
Триолан работает
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
А еще радио, куторое било себя пятками в грудь какое оно надежное,
Тоже сегодя пропало на время тревоги
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Великобритания допускает возможность передачи Украине крылатых ракет Storm Shadow (560 км), — заявил глава британского Минобороны Бен Уоллес.
Он же.
Можливе постачання Україні американських ракетних комплексів Patriot стане важливим моментом у війні.
"Якщо США зроблять це, то це дуже значний крок"
(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks