| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Яким боком я до тебе та твоїх санітарів?
https://www.youtube.com/watch?v=aBLT...BD%D1%82%D0%B8
УКРАЇНЦІВ, а не твоїх братів-рашистів!вот оно де признание и поддержка![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Дейнерс, Шурику лучше пишите,
он вас оценит!
остальные - злые и неблагодарные люди,
зря вы на нас время тратите, ой зря))).
вы не уважаете свое время??)))
Сказати, що Сенат, Конгрес, МО та президент США "НІКУЯ НЕ РОБЛЯТЬ"(с) для України, може лише ВОРОГ України!Я завжди казала, що ти ВОРОГ, - дякую, що підтвердила це.
Подумала, що діти невинні, щоб я це рашистське лайно ставила поруч із ними. Я ж не ти, яка постійно сере у бік дітей опонентів, щойно чує правду про себе.
Лікуйся.Таки ссикотно,що напросишся?)
Ой, пля, хто б мичав!
Якби я заскрініла твою висери за ВЕСЬ час твого перебування на форумі, там на пожиттєві для всієї твоєї рідні вистачило б!
кстати, вчера понравилось как мирочка гангадзе в эфире НВ залупила, мол украинские воины должны знать, что их и их семьи содержит америга
грантоедочка однозначно попутала рамсы, перепутав себя с ВСУшниками, так как содержание армии, денежное и вещевое довольствие осуществляется исключительно (согласно Закона) средствами госбюджета
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Поруч із тобою лежу?
Ну, тобі за наводку сьогоднішніх "Шахедів" на Київ точно більше заплатили.
І хто тобі лікар, що ти брешеш? А не брехати ти вже не вмієш?
Побоялась что забанят утром за оскорбления, вот и потерла. Всё прозаично).Ну, тобі, звісно, видніше про справжні наміри опонентів. І хто з нас брехло?
Цікаво, скільки ще разів тобі повторити, щоб дійшло, що я СТАНЦЮЮ гопака на твоїй могилі, рашист?
Пля, які ж все ж таки ОДНАКОВІ всі зескоти: щойно бачать ПРАВДУ про себе, починають срати у бік БЛИЗЬКИХ опонентів.
Нічим від кацапів не відрізняються.
Ти країною помилилася: в паРаші своїй будеш вказівки роздавати.Дейнерс, Шурику лучше пишите, он вас оценит!
В госбюджеті звідки кошти беруться? Чи не з тих, що нам надають Західні країни?Чи в твоїй реальності наша країна, яка і ДО повномасштабного вторгнення НЕ МОГЛА забезпечити себе БЕЗ кредитів, з 24 лютого раптом ПОЧАЛА це робити?
![]()
Шизоидная, а не твой шоколадный идол орал что ополченцы и их лидеры террористы и никаких разговоров с ними быть не может, только физическое уничтожение ? И чего то вдруг шоколадный идол рисует мирный план урегулирования конфликта с ополченцами и возникают минские соглашения подписанные нами, рашкой и ополченцами
Днриха, що з е6алом ?
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
это порохосвора не могла. зеленский пару лет без мвф продержался, кстати ЕС ротом Урсулы вчера заявил, что с 2014 года ЕС в нас влило 90 млрд евро - де деньги зин?
по финансированию армии - почитай нормативку, потом пздть будешь
но основные наративы на будущее понял - победила парашу не Украина. а америга, потом появится, что все успешные операции плод работы НАТО а не ставки и так далее и тому подобное
это я не отрицая роль помощи США
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
днробаба ты тупая рашиская 6лядь, за твою клевету тебе точно в темном переулке язык отрежут.....скринь, скринь...бегом к адвокату...тебе потом этими скринами всю жопу напихают и сожрать заставят....мразота черноротая...танцевать будешь в котле в аду....
Смотрю весело тут уже с утра. Вчера хоть до обеда продержались.... или это продолжение?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Хорошо)))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Гарний термін - "продержался". Можна чекати згадок про Шмигаля, як видатного кризового менеджера, даного нам Богом управлінця? Гетманцева, яко видатного економіста, спілкування з яким прагнуть нобелівські лауреати з економіки? Спогадів Безуглої про те, як вона розробляла план операції на Донбасі і консультувала Пентагон?
Subolg, вам можна нагадати "астанавитесь", чи вже нема сенсу?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks