| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну то й що, хозяїн, не людина? Істи та читати шквдливо. А він це робить. То й я можу вільні хвилини витрачати на свій розсуд. Хозяін розумна людина, бо знає, що за законом має платити мені подвійну зарплатню за працю у вихі... І я це знаю, але мене встраює 25 євро за 6 годин. А кого не встраює, наприклад, водіїв місьського транспорту, вони вже тиждень страйкують.
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
П...ць! ВСІ відвідувачі цього розділу залишають свої дописи в РОБОЧИЙ час. І більшість з них відверто зізнається, що МАЄ роботу. Але миючому засобу знов лише МАРГРЕТ заважає.І вона їй навіть погрожує. Пля, скільки ще днищ проб'є ваше бидло-стадо?
Я теж лише годину тому поснідала. Це порушує якісь закони?
Боже, яке ж ваше стадо хворе!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
І відповідь не отримаєш, бо я психічно ЗДОРОВА людина. На відміну від тебе.
І що? Ти країною помилилася: тобі на твою улюблену паРашу - це ТАМ ніхто не має права рота відкрити, доки їм не дозволять. А я знаходжуся у ВІЛЬНІЙ країні Україні - у нас кожен розмовляє з тим, з ким БАЖАЄ, а не з ким йому дозволять. Утрись.а пока - говорила не с вами.
Я собі уявляю, якщо б я комусь на роботі сказала, я бачу, ти все робиш повільно, а давай, я зроблю за тебе. Як мінімум була б психіатрична швидка)))
Саме від ВАС не очікувала такої відповіді.Ви взагалі чули таке слово: допомога? Знаєте, що це таке?
А про те, що перш, ніж допомогти, ВИХОВАНІ люди ПИТАЮТЬ у тієї людини "хочешь/можно я тебе помогу?", - про таке чули колись? А тепер "внимание, вопрос!"(с): якби Ви ЗАХОТІЛИ допомогти колезі, СПИТАЛИ в неї, чи бажає вона Вашої допомоги, і отримали б ЗГОДУ, - ЗА ЩО викликати психіатрічку???
![]()
что то мне подсказывает - зря вы повелись...старый никому не нужный человек, в четыре стенах другой чужой страны, за которые выйти не позволяет рускоговорящая скрепная челюсть. да и внуки все больше по не русски - бабці не понять. А форум как отдушина где можно показать свою нужность прибрехнув
Навіть онуків стадо примудрилося обісрати.
І після всього цього ви ще смієте МЕНЕ звинувачувати в образах?? Та я ще вам КОМПЛІМЕНТИ кажу!!
З вами треба спілкуватися тюремним жаргоном - шкода, що я ним не володію.
ГАРНОГО ставлення до себе жоден з вас НЕ ЗАСЛУЖИВ.
Не знаю - не цікавилася.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks