Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1063 з 2284 ПершаПерша ... 6356396310131053105410551056105710581059106010611062106310641065106610671068106910701071107210731113116315632063 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 21 241 по 21 260.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від margret Переглянути допис
    Вірне рішення ігнорувати дописи токсичних тобі осіб.
    На жаль, повністю ігнорувати таких не вдається.
    Закордонний паспорт старого зразка - це док без біометріі. Коли я їхала з України 3-го березня автобусом, випускали/впускали по будь якому посвідчення особистисті без питань, окрім чоловіків призивного віку. Зараз краще їхати дотримуючись законодавства.
    Дяка!
    Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Харьков, остатки ракет.
    А тепер би це все по НИМ запустити. Щоб на власній шкурі відчули б все те, що відчувають харківчани!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 500

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    Вы телек смОтрите))) В интернете о ней ни слова)))
    )
    Ага, бывает. Чаще спиной и в качестве фона, но могу повернуться и "включиться", если что-то меня заинтересует.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від margret Переглянути допис
    Багато букв, але Шалений кіт вважаю добре написав про те що я думаю.
    Я з ним повністю згодна. В мене в голові не вкладається, як ТАКІЙ людині можно написати бодай одне криве слово? Та їй можна лише низько в ноги вклонитися і дякувати-дякувати-дякувати за все, що вона зробила! Подякувала Зеленському та виказала йому свою повагу та підтримку? А що ще повинна була зробити ВИХОВАНА людина у відповідь на нагороду? Вона може дійсно саме так до нього ставитися, а може й інакше, але саме ВИХОВАНІСТЬ не дозволила їй в такий момент написати щось інше. Але навіть якщо вона дійсно ставиться до нього, як до найкращого, ТАКІ люди на все МАЮТЬ право, навіть на помилки! І хейтити за це можуть лише гниди.
    У Берези теж є допис про цю ситуацію. І він правильно написав: хейтять ті, хто НЕ ВОЮВАВ.
    Президент Володимир Зеленський вручив державні нагороди українським захисникам і захисницям, яких звільнили з російського полону. Серед них — парамедик Катерина Поліщук («Пташка»), яка до останнього боронила «Азовсталь» у Маріуполі. Вона написала емоційний пост, у якому позитивно та з пошаною висловилася про Зеленського. Після цього її почали хейтити. З якого хера?
    Хейтять ті, хто не воював. Я навіть не про захист "Азовсталі", а взагалі про участь у військових діях. «Пташка» прйшла через пекло Азовсталі та полон. Пройшла через таке, що більшість хейтерів уявити не може, не то що пройти через це. Пройшла, вижила і залишилася людиною. Зі своїми симпатіями та поглядами. Але вона наша. Вона українка, яка виборювала незалежність України не у фейсбуці, а на полі бою. Вона не зрадила присязі! Так з якого херу її хтось хейтить за її політичні прихильності? Люди, вы йобу далися? Схаменіться і стулить пельку. Майте повагу до людини, до воїна, до громадянина. І взагалі майте повагу один до одного. Я критикуючи владу, будь-яку владу, завжди підкреслюю і добрі справи влади, якщо вони є! Але я критикую ганебні дії або бездіяльність, а не прихильність до політичної сили чи поглядів. Виключення з цього правила, якщл погляди та політсили антиукраїнські.
    Кожному, хто хоч трохи знайомий з єврейською традицією, відомо що у євреїв за всю їх багаторічну історію було лише два храми. І зруйновано було два храми. Євреї вважають, що Б-г вирішив так покарати їх. «Чому було зруйновано Перший храм? Через три гріхи: ідолопоклонства, розпусти та кровопролиття. Чому ж було зруйновано Другий храм, під час існування якого займалися Торою, дотримувалися заповідей, робили добрі справи? Через безпричинну ворожнечу між євреями, яка – як три гріхи, разом узяті: ідолопоклонство, розпуста та кровопролиття».
    Тож, якщо не хочете, щоб нас всіх жорстко покарали за безпричинну ворожнечу, то закінчуйте ці ганебні традиції! Бо виходить так, що нам і ворогів не треба, бо ми один одному чуби деремо.
    Катерині Поліщук мої вітання з нагородою. Це найменше визнання, яке може проявити Україна! Дякую, що ви є!

Дописів
    5 841

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Ага, ніхто ні слухом, ні духом про Прашку. Але комусь свербить в одному місці, треба обов'язково підкинути г на огородік ...
    Пташку нагородив Зе, вона на свой сторінці, подякувала, а далі, як в нас завжди, пішов срач. Це коротко. На огородік я "підкинула" не зза Пташки, текста про срач, про стаї гієн, та совок в "гєнах". Так що, свербить, скоріш у стаї.
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

І хто ж розпочав цей срач?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Я з ним повністю згодна. В мене в голові не вкладається, як ТАКІЙ людині можно написати бодай одне криве слово? Та їй можна лише низько в ноги вклонитися і дякувати-дякувати-дякувати за все, що вона зробила! Подякувала Зеленському та виказала йому свою повагу та підтримку? А що ще повинна була зробити ВИХОВАНА людина у відповідь на нагороду? Вона може дійсно саме так до нього ставитися, а може й інакше, але саме ВИХОВАНІСТЬ не дозволила їй в такий момент написати щось інше. Але навіть якщо вона дійсно ставиться до нього, як до найкращого, ТАКІ люди на все МАЮТЬ право, навіть на помилки! І хейтити за це можуть лише гниди.
    У Берези теж є допис про цю ситуацію. І він правильно написав: хейтять ті, хто НЕ ВОЮВАВ.

++

Стаття на УП. Це капець, що в головах у деяких
    https://life.pravda.com.ua/society/2022/12/4/251647/

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Янь Переглянути допис
    Як на мене: ці штуки лише для декору, не для освітлення. Купила 3 різні, різні міцності та форми - ну таке..
    Дякую!
    Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    Считаете себя умнее остальных? Ну-ну...
    А що не так той Кіт написав?
    Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    а мне кукушкин понравился:
    Я б дуже здивувалася, якби тобі сподобалося щось ДОСТОЙНЕ, а не чергове БЕЗпідставне лайно у бік попередньої влади та її прихильників. Навіть в ТАКІЙ ситуації ваше стадо без приводу примудрилося обісрати опонентів.
    Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    Це хороший підхід.
    Тоді жоден, хто не став героєм не має права висловлюватись. Розходимось
    Де Ви таке побачили? Жоден не має права ХАЯТИ тих, хто пройшов крізь пекло!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Незрозуміло, хто при здоровому глузді і тверезій пам'яті може у майбутньому розглядати Порошенка як лідера країни. Навіщо тоді це все

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Та його й в минулому вже не розглядали. Просто комусь нічого робити. Просто не звертай уваги.... хай дітки граються.... й пох що тим діткам вже рочків по 50, а то й більше....
    Капець! Навіть на ситуації з "Пташкою" зестадо примудрилося ЗНАЙТИ привід, щоб обісрати попередню владу та її прихильників! І чим ви кращі за тих, хто хейтить Катерину?
    А что произошло то с Пташкой? Посмотрел по инету, везде молчок, и только тут какие то движи...
    Ага, ніхто ні слухом, ні духом про Прашку. Але комусь свербить в одному місці, треба обов'язково підкинути г на огородік ...
    https://www.facebook.com/permalink.p...00086278774417

Дописів
    26 000

Типово

Це по Зе-марафону такі обговорення чи то власні хфантазії?
    что такое Зе-марафон?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    и вы заметили что маргет вкидыванием занимается?
    Чия б корова мичала!
    маргет, пора вам на отдых, раз уже однодумцы возмущаются)))
    А може, це ТОБІ туди відправитися? Хоча б на тиждень. За багаторазове порушення п.1.1.2 правил форуму!
    Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    я так понял не понравилось интервью гордону или не городону, но гугль первое что подкинул

Цитата Допис від tolid Переглянути допис
    ради интереса зашёл на ФБ к папе. Ну что я могу сказать - негусто. Человек 20 смогли наскрести для фото, причем где-то половина явно пенсионного возраста
    А прокрутити сторінку нижче, щоб побачити купу фото з нашими військовими, з політиками, фінансистами, зі звичайними МОЛОДИМИ людьми (навіть з дітьми були), - це зробити релігія не дозволила?

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

++

Стаття на УП. Це капець, що в головах у деяких
    https://life.pravda.com.ua/society/2022/12/4/251647/
    ІМХО заздрість....
    ЗІ в інеті хайт скрізь.... вже можна й звикнути...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    70 823

Типово

О божи. Этот орден скоро каждому сотому украинцу можно будет вручить, а к победе и каждому второму. Нашли хейтеры до чего доипаться, явно с жиру бесятсяот скуки))))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

ІМХО заздрість....
    ЗІ в інеті хайт скрізь.... вже можна й звикнути...
    Це дурість, писати гидоту на адресу Пташки, навіть коли її пост зовсім не до вподоби ...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    что такое Зе-марафон?
    Пєрвий канал

Дописів
    65 836

Типово

Капець! Навіть на ситуації з "Пташкою" зестадо примудрилося ЗНАЙТИ привід, щоб обісрати попередню владу та її прихильників! І чим ви кращі за тих, хто хейтить Катерину?

https://www.facebook.com/permalink.p...00086278774417
    Ні я, ні Шурік не обговорювали ситуацію с Пташкою.
    Ми про Порошенка і агонію його прихильників, марну.
    Більш бесперспективна кандидатура тільки Юля))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Так, я знову до фахівців з питань вивезення дитини за кордон. Підкажіть, будь ласка, якщо дитину вивозить хтось із родичів, то цей родич повинен і в самій країні весь час перебувати з цією дитиною чи не обов'язково? ЗАВОЗИТИ дитину назад в Україну теж цей родич повинен чи може будь-хто? Маю на увазі, чи можна так, щоб через кордон дитину перевіз(-ла) батько-мати/дядя-тьотя/бабуся-дідусь та повернувся(-лася) додому, а вже назад вона (дитина) заїде з тими людьми, з якими вона буде перебувати за кордоном?

Дописів
    26 000

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Пєрвий канал
    рекомендуете? ошиблись страной

Дописів
    65 836

Типово

Так, я знову до фахівців з питань вивезення дитини за кордон. Підкажіть, будь ласка, якщо дитину вивозить хтось із родичів, то цей родич повинен і в самій країні весь час перебувати з цією дитиною чи не обов'язково? ЗАВОЗИТИ дитину назад в Україну теж цей родич повинен чи може будь-хто? Маю на увазі, чи можна так, щоб через кордон дитину перевіз(-ла) батько-мати/дядя-тьотя/бабуся-дідусь та повернувся(-лася) додому, а вже назад вона (дитина) заїде з тими людьми, з якими вона буде перебувати за кордоном?
    Вивіз чужих дітей, не громадян країни, цю країну не цікавить. До України може завозити хто завгодно.

Звідки Ви
    Гондурас
    Дописів
    836

Типово

можно
    I am not perfect but I am limited edition

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Вивіз чужих дітей, не громадян країни, цю країну не цікавить. До України може завозити хто завгодно.
    Ага, тобто інша країна не буде перевіряти всілякі там дозволи та інше? А при в'їзді та країна перевіряє дозволи чи це лише для наших погранців потрібно? Це я до того, чи повинні ці дозволи перекладати англійською.

Сторінка 1063 з 2284 ПершаПерша ... 6356396310131053105410551056105710581059106010611062106310641065106610671068106910701071107210731113116315632063 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті