Туалет есть конечно. Только зачем в него ходить по холоду, если я с колодца набираю воды столько, сколько нужно.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Туалет есть конечно. Только зачем в него ходить по холоду, если я с колодца набираю воды столько, сколько нужно.
А я когда участок покупал, хотел его засыпать. Потом передумал. Снял верхнее кольцо, накрыл бетонной крышкой и люк поставил. Я вроде не слабый, 20 литровое, пластиковое ведро просто веревкой тяну, без колоды
Мои когда покупали в селе дом, ничего не убрали. Ни наружный туалет/душ, ни летнюю кухню, ни печку в доме.
Все привели в удобоваримый вид и юзали по необходимости .
В этот год пришло время и печку открыть/ переложить в красивое с дымоходом, трубу установить только сквозь крышу сплошную зашитую. Дров заказали. Со вчера уже топили наперебой с генератором. Вроде жить можно.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Да. Частный дом, дача какая - и уже легче катаклизмы всякие переживать. Лишь бы здоровье позволяло. Физической работы больше. Правда может это и лучше для здоровья
Я спорить не буду, но когда под 70 лет инвалидам, никуя не лучше. Уборки, обрезки, урожай, покос, чистка покрытий и прочая хрень.
Очень тяжело и деть некуда. Разве что спилить деревья и за газоном перестать ухаживать. Иначе там можно лечь.
Или работник, но это надо иметь хорошую пенсию.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
помогать не кому, а получить всегда найдеся кому...просите что влез, то сильно личное такое наверное
Де наші генератори? Відповідаю. Ми купили два місяці тому п'ятнадцять генераторів потужністю від 400 до 800 кіловат і 1 мегават, головне завдання яких — відкачувати стоки каналізації, воду з метро та аварійно скидати воду з системи опалення на випадок сильних морозів. На одному з таких потужних генераторів ми втримали в робочому стані котельню, яка забезпечує теплом пологовий будинок. Але це одиничний випадок, коли ми розуміли, що потрібно утримати за будь-яких обставин. Такі генератори споживають величезну кількість палива і в межах мільйонного міста нездатні утримати всю систему. Ба більше, ці генератори не розраховані на те, що ми стабільно триматимемо потужність усіх насосних станцій, а, як я вже сказав, їх призначення — підтримувати насоси на водозаборі. Коли у разі повного блекауту доведеться відкачувати воду та скидати її із системи, щоб вона не замерзла.
Ще один приклад комунікації. Ви пам'ятаєте передостанній обстріл, коли росіяни поцілили в ЮМЗ. І шановний Денис Анатолійович Шмигаль раптом драматично сказав, що «вони стріляли по нашому ЮМЗ». Тільки згадаймо, шановний прем'єр-міністре, як мер Дніпра на початку війни, ще у квітні, зателефонував вам і сказав, що коли вдарять по ЮМЗ, буде біда. «Так, так, гаразд, усе вирішимо...».
— І що?
— І нічого. У результаті, ми витратили 100 мільйонів гривень із місцевого бюджету на побудову укриттів над ЮМЗ. Ви думаєте, хоч копійку хтось повернув? І, щоб ви розуміли, після війни я ще ходитиму в прокуратуру й розповідатиму, чому витратив муніципальні гроші на державне підприємство. І мені будуть вказувати, що я не той бетон узяв і не ту арматуру чи не ту сітку наварив. Ну хіба це нормально, що за час війни я жодного разу не поговорив ні з прем'єром, ні з президентом? Ось із французькими поговорив, а зі своїми — ні.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
кормилец...
Borys Filatov
1 ч. ·
Уважаемые земляки и неземляки тоже.
В очередной и последний раз напишу тут свои мысли по поводу предложений «пересічних громадян» как справляться с массовыми отключениями электроэнергии/воды/тепла и их последствиями.
...то лучше наберите лишнюю кастрюлю воды и отнесите бабушке-соседке.
Востаннє редагував 1234A: 27.11.2022 о 09:18
Чешется от слова Чехия?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
...акуевшая скотина, которой уже никогда не быть мэром этого прекрасного города.
В парке Глобы красота... сплошные пеньки.
Тобто інвентар для ностальгійної рольової гри "межигір'я" пасує тіко для центральної влади? ахаха
Ладно, передумала))
Востаннє редагував Lenuhen: 28.11.2022 о 10:37
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Конец года
Не?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks