| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Немного не так. Будут как в давние времена, в клетке возить по стране и глашатаи по округе спешите спешите, только не пропустите и посмотрите, проездом всего лишь 1 день в вашем городе и всего за 50 гривен у Вас есть уникальная возможность посмотреть на гавкающую человеческим голосом драконаматери свинособаку
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
Первые попавшийся коммент под новостью:
Вся ця інформація по пунктах незламності - суцільна брехня. Сайти їх не працюють, адреси не співпадають, навіть біля станцій метро нічого немає. Наша влада вкотре намагалася собі набити бонусу на обмані людей.
Название конечно пистец))
В стиле триллиарда дерев и миллионов рабочих мест с зп 4000 $
Так я вроде ответил выше зачем. Дети у неё от 5 класса и старше.
Ну да про стихи больше про мои страдания, я ж не учитель и к такому не привык, я больше в тишине и один привык работать.
Это был просто пример, не более того, что учителя дома не гуляют, ну моя так точно. А то тут подгорает у некоторых что сидят дома и нашару деньги получают, ага щас. И родители считают некоторые что написать " а шо вы задавали" вечером, хотя все есть в классрум, но проще ж вайбер написать. Ладно тема такая себе, немного меня задело просто потому что вижу это с другой стороны чем вы.
Мені начхати на його діяльність. Мені достатньо того лайна, який він писав і пише про Україну, українців, порохоботів, жінок тощо. Він міг написати лише те, що є у двох останніх цитатах, які я виклала, - цього достатньо, щоб відчувати до нього огиду раз і назавжди. Якщо у Вашій системі цінностей вважається НОРМАЛЬНИМ, приємним та дотепним називати жінку (будь-яку) "взбесившаяся вагина", її дітей - "мясо-костными мешочками, которые вытаскивают из влагалища", її чоловіка - "неадекватный пенсионер, который тыкал своим МПХ в первую мимопроходящую порохомохнатку и наплодил бесполезный приплод" та публічно закликати вирізати з них органи без анестезії та живцем спалити на вогнищі, то немає сенсу Вам щось пояснювати. Насолоджуйтеся!
Він не виїхав - він боягузливо ВТІК. В чому сам зізнався. І після цього має нахабство ображати інших таких, як він.До речі, виїхати він мав повне право, прописано у Законі України.Навіть жінок.
А від його висерів Вас не нудить? А від образ Антуріум та Електри у бік волонтерів та діючих військових Вас не нудить? А від майже щоденної брехні та образ Антуріум у бік форумчан та їх родин не нудить? Це Вам СМАКУЄ?Вже всіх тошнить від вашого верещання. Тільки висратися сюди ходите.
Ігнор Вас врятує від будь-якої нудоти. Не дякуйте.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks