| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Люди верующие,вы не обижайтесь,я уважаю ваши взгляды и веру,но имею право на свои.)
А здесь https://www.pravda.com.ua/news/2022/11/22/7377508/ он только что из Киева вещал. И кому верить?
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Я давно про термос писала), удобнейшая вещь. Один с заваркой, второй с кипятком.
Вы себе еще баллончик газовый туристический не прикупили?
Если вдруг вам показалось что по мнению вашего утюга самый большие волонтеры это Притула и Стерненко - подумайте о том почему ваш утюг с вами разговаривает ))
Станом на 1 листопада через волонтерські платформи зібрали понад 20 млрд грн. За ці кошти фонди здійснювали закупівлю тактичного одягу, бронежилетів, дронів, електроніки, оптики, обладнання для тактичної медицини, зв’язку, генераторів та зарядних пристроїв, авто та спеціалізованої воєнної техніки.
Найбільший внесок у підтримку ЗСУ зробив Фонд Петра Порошенка, який на засадах благодійності системно та цілеспрямовано закуповує техніку, зброю і амуніцію для армії.
Фонд Порошенка сформовано з приватних коштів родини п'ятого президента України. Згідно зі звітністю фонду, від 24 лютого до 15 листопада Фонд спрямував на підтримку ЗСУ 1 млрд. 650 млн грн або близько 51 млн доларів США за курсом НБУ на момент сплати.
Загальна сума допомоги бізнесів SCM, Фонду Ріната Ахметова та футбольного клубу "Шахтар" наразі становить 3,5 млрд грн. За загальною допомогою за трьома напрямками - мілітарним, гуманітарним та інфраструктурним - вони є беззаперечними лідерами серед усіх великих благодійників України.
Частина з цих коштів була спрямована на підримку українських воїнів.
https://war.obozrevatel.com/ukr/inve...bozrevatel.htm
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
уже и Стерненко...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks