| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Замість тисячі слів!Допис від ~ Электра ~
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
самодиагностика это все же перебор ))
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Женщина, вы не в Харькове у нас тут приличный город. Если уж сюда приехали, то постарайтесь вести себя прилично.
Для мене гудименко не авторитет. Сказав би це Ярош, можливо я б ще прислухався, але не обов'язково прийняв до виконання...а так для мене навіть правильно піднявший руки москаль лише мішень, а прострелені коліна та тулуб абсолютно не заважають експрес-допиту, після якого контрольний постріл в потилицю. Тому що особисто для мене будь-який москалик, навіть козойоб чи вузькоока мавпа з бурятії ворог, а конвенцій особисто я ніяких, перебуваючи в здоровому глузді, не підпишу.
Вище згадані країни лише буферна зона для ТВД, тому НАТО не дуже обсереться. Хіба що офіційний речник висловить найглибочішу занепокоєність. Хоча не такий вже цей гопнік страшний та безсмертний.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
А шо случилось с Вилкулом? Шось в криворожском чате не видела инфу или пропустила.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Дніпро Обласний
Вілкул пішов на лікарняний. Він буде відновлювати здоров’я після того, як попав під обстріл.
Подробиці повідомив його радник Олександр Піскун:
«Протягом тижня Олександр Юрійович буде на лікарняному. При цьому він постійно знаходиться на зв’язку і з військовими підрозділами, і з правоохоронними структурами, і з комунальними та цивільними службами. Ситуація під контролем. Він відновлює здоров’я після того, як попав під обстріл в Нововоронцовці на Херсонщині. Це було ще в квітні. Проте, тоді була дуже складна ситуація і Олександр Юрійович прийняв рішення працювати для захисту нашого рідного Кривого Рогу. Зараз ворога відкинуто на лівій берег річки Дніпро. І він взяв тиждень на відновлення.»
(*поранення він отримав аж у квітні, просто зараз вирішив, нарешті, підлікуватися, але електрика здійняла ТАКИЙ галас, наче він лише вчора постраждав, а Мафальда, редиска така, посміла його не пожаліти*)
Ну как это вилкул не отдохнёт после откидывания от кривого. Имеет право, каждый день докладывал ситуацию.
Почему нет.
Да и плюшки возможно какие-то перепадут ему
Востаннє редагував SofiElena: 22.11.2022 о 11:44
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
оспаде. та никто не оспаривал никаких деяний вилкула. не постил его фоточку с залдостановым даже.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
в свете потешной новости о рытье засечной черты в белогродской области, анек вспомнился
Приходит Илья Муромец домой, видит, сидит отец весь избитый. Илья
прихуел, спрашивает:
- Кто тебя так?
- Да вот, Соловей-Разбойник.
- Ну-ка, пошли разберемся.
Приходят к Соловью-Разбойнику. Илья спрашивает:
- Ты знаешь, кто я такой?
Тот отвечает:
- Да, конечно, ты великий русский богатырь Всея Руси.
- А это кто, знаешь? - показывает на отца.
- Да, это лох пробитый, - и xуяк отцу по е6алу.
Илья:
- Да ты че, не понял,ты знаешь, кто я такой?
- Да, это лох пробитый, - и xуяк отцу опять по е6алу.
Илья вообще в бешенстве:
- Да ты че,ты знаешь, кто я такой?
Отец трогает Илью Муромца за рукав и говорит:
- Ильюша, пошли-ка лучше домой, е6ал я в рот такие разборки!
Никто не роптал. Угу.
https://twitter.com/donikroman/statu...6kzfVqDcD_pKMw
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Софі, ніхто жодного поганого слова не сказав про Вілкула. Навіть подумки. Просто декого, мабуть, дуже сильно вдарило струмом, тому тепер переслідують постійні галюцінації, через які воно ображає опонентів.Головне - щоб воно потім не забуло якомога голосніше волати, що на форумі дописувачів ображає лише Дейнеріс і ніхто окрім неї.
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks