Опять Киев и опять в жилой фонд мрази![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Опять Киев и опять в жилой фонд мрази![]()
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
ЖЭ20 закончилась можно дальше куярить
Вот жеж падлы
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
Все поставили на кон. Тратят НЗ. В надежде что таки дожмут....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Террористы е6аные
НЗ зазвичай 30%. Але вони туди вже залізли. І не сьогодні...
ЗІ після вчорашніх заяв Китаю, не думаю що у них є шанс на іранські ракети.... а там побачимо... завтра може все змінитися. Принаймі російські варвари на це сподіваються....
ЗІЗІ С 300 у них ще до фіга... але дальність...
те, що залізли у НЗ - то зрозуміло.
але CIT припускало, що ще точно є ракет мінімум на 2 дуже масованих ракетних удари так, щоб ще й залишився необхідний мінімум.
а там може і більш як на два.
нажаль, цього може вистачити щоб завдати дуже великої шкоди енергосистемі.
ps: Попередньо близько до 50 штук ракет зараз у повітряному просторі над Україною.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Якщо вони приймуть рішення використати весь НЗ для ударів по Україні, то думаю більше ніж два....
ЗІ у ху.йла є три варіанти. 1. застрелитись. 2 здатись в Гаагу. 3. дожимати ситуацію до останнього, використовуючи всі доступні йому ресурси, за принципом "после нас хоть потоп" Особисто я не бачу жодного шансу на перші два варіанти.... Звичайно це за даних умов в даний час. А так ще е варіанти заколоту і втечі. Але то ще на на часі.... Завтра знов ж таки може все змінитися.
Діви, заспокойтесь, будь ласка.
У всіх нерви не к чьорту. Але сратися під час масованого обстрілу - зайве.
А знаете что я вам скажу...
Если вдруг тут такие есть руснявое говно,то так своим *******ам и передай,что пока ваши ****ские ракеты на нас летят,мы тут смалец топим. И сало солим.Чтоб было нашим мальчикам и девочкам в окопах на чем картошечку поджарить. И шашлык из русни!
И пусть эти пидоры не думают,что мы тут сидим и дрожим.
Востаннє редагував Антуриум: 15.11.2022 о 17:56
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks