Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 805 з 2284 ПершаПерша ... 30570575579579679779879980080180280380480580680780880981081181281381481585590513051805 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 16 081 по 16 100.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Кинбурн?
    Олешки?))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    56 447

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Кинбурн?
    Пока ещё нет.
    Но боевые катера,подаренные нам,если не ошибаюсь ,Литвой,очень пригодились. Хоть и небольшие.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Слыш петух,ипло завали.
    Раскукарекался тут .
    Они сегодня целый день, только тем и занимаются что провоцируют. Впрочем они этим всегда занимались. Я просто отвык от местных реалий, а сегодня частенько суда заходил и окуел мягко говоря. Думал в войну оно будет как то подругому.... ан нет....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    25 988

Типово

Слыш петух,ипло завали.
    Раскукарекался тут .
    пусть...забавная истерика

Дописів
    46 288

Типово

Шуреки сиськи мягкие нашли наконец )) Сейчас расскажет им как его за оскорбления и грязные обвинения форумчан мокали в своё же лайно целый день пративные ))

ЗЫ а он все уходил нипонятый ))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Stank Переглянути допис
    Smith, Яке ж ти дурне...
    ППКС
    Люди вийшли зустрічати визволетелів, а оце просто попало в кадр.
    Саме так. Але зебілам немає сенсу це пояснювати, для них визволитель - це Зеленський, саме ВІН рятує країну, а не ЗСУ.
    доречі, "істрєбітєль", ти хоч знаеш, з якої сторони треба тримати автомат?
    Це нокаут, Станк!
    Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    при Порошенко такого не было, т.к. торговля шла с рф, с непосредственным агрессором, причем на уровне энергоносителей
    Брехло!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Stank Переглянути допис
    Дарма, вони ж там усі на рашці йобнуті на всю голову. Тому не дуже сподівайтесь на те, що вони послухають.
    ЗІ: радий був би помилитись.
    буде видно.
    але коли єдиний "вагомий" союзник сказав ні, то думаю рашисти заткнуть вже пельку хоча б з цього приводу.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

https://t.me/hyevuy_dp/12580
    Кто-то видел на "фуевом Днепре " ответ карлика про Херсон?
    Оно реально там так мычало?

Пля, курки і ті розумніші, ніж їх бабця.

Зараз бур'ян знов тони лайна у відповідь виверне, бо її знову тицьнули в її ПОМИЛКУ.

Дописів
    56 447

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис

Пля, курки і ті розумніші, ніж їх бабця.
    Та шо ж ты так открыто за пуйла жопу рвешь?
    Думаешь справка из ПНД тебя спасет?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    да уж, глупая.
    Чей же газ там, на биржах в европах покупали, хоть через страну/фирму посредника, хоть напрямую ась?
    именно при Порохе стали покупать на международном рынке, там где росгаз торгует, и нашему газу изобразили политику формирование цены по рыночным евро ценам, тем самым цинично и лицемерно направив экономику страны в депрессию, а рф вероятно, по итогу только выиграла ...в том числе за наши гроши, между прочим, по итогу
    Пля, ДЕВ'ЯТЬ(!!!) років одна й та сама РАША-методичка.
    Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    А с каких пор шуреки птичниц тяжёлой артиллерией стал именовать?

Слыш петух,ипло завали.
    Раскукарекался тут .
    Бац! Знов про драну курку ПРАВДУ написали!
    Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    забавная истерика
    Повністю згодна: те, як цю бабцю на лайно розриває, викликає лише регіт.

Дописів
    56 447

Типово

Шуреки сиськи мягкие нашли наконец )) Сейчас расскажет им как его за оскорбления и грязные обвинения форумчан мокали в своё же лайно целый день пративные ))

ЗЫ а он все уходил нипонятый ))
    Епаныйстыд!
    Про реснички было,про писю было,теперь ещё про сиськи... Возар,свали и не позорься.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Та шо ж ты так открыто за пуйла жопу рвешь?
    Як добре, що нічого РОЗУМНОГО у відповідь на те, як я тебе тицьнула мордою в чергову твою х...ню, я від тебе і не чекала, - хоч не розчарувалася.
    Думаешь справка из ПНД тебя спасет?
    У мене вона від звичайного психіатра. Про повне психічне ЗДОРОВ'Я. Шкода, що тобі таку ніхто не надасть.

Дописів
    56 447

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Они сегодня целый день, только тем и занимаются что провоцируют. Впрочем они этим всегда занимались. Я просто отвык от местных реалий, а сегодня частенько суда заходил и окуел мягко говоря. Думал в войну оно будет как то подругому.... ан нет....
    Та жопы у них горят от наших побед.
    Вот и срут не переставая.
    Забей. Этот мусор не стоит того,чтоб на них обращать внимание. Три моральных урода,пишущие поочередно с кучки своих ботов создают видимость толпы.

Дописів
    46 288

Типово

​​ ОП покарав журналістів за те, що вони з’явились у Херсоні раніше за президента

CNN та Skynews показали всьому світу, як люди кидаються на шию визволителям у день звільнення міста, ці кадри показав увесь світ, і карати їх за ці історичні кадри є аморальним. Подивіться відео – чи можна за таке карати? Це ж ганьба для нас самих!

Українським журналістам заборонили знімати Херсон до приїзду президента, і ми, журналісти, це виконали, навіть розуміючи його абсурдність, і це говорить про нашу слабкість, на жаль. Українське суспільство та увесь світ раніше вже позбавили багатьох важливих для усіх нас сюжетів – позбавили відео про вступ наших військ у звільнений Ізюм, у звільнений Куп’янськ, позбавили і зараз відео про звільнення Херсону. Тому я дякую, що CNN та Skynews зробили в Херсоні ту роботу, яку мали б виконати ми, українці.

Під час Балаклійської операції журналістам не можна було знімати звільнені міста та села, не можна було показати сльози радості та як звільнені українці обіймають наші передові підрозділи, поки президент Зеленський не відвідав Ізюм та не провів фотосесію в Ізюмі. Минуло п'ять днів, фронт вже відкотився на 30 км від міста, і тільки тоді Зеленський наважився на приїзд, і увесь цей час знімати було заборонено. Лише через п’ять днів журналістам організували престур.

Зараз та сама абсурдна заборона щодо Херсону. Херсон звільнили 11 листопада, але журналістам повідомили, що знімати та викладати матеріали про звільнення Херсону можливо тільки з 14 листопаду, коли у Херсон приїхав президент Зеленський, який мав стати головною зіркою усіх сюжетів. Але багато журналістів все ж таки виклали матеріали раніше. Як можна карати фотокореспондента УП Дмитра Ларіна за таке фото?

Наказ 73 про допуск ЗМІ можна трактувати як завгодно, чому його вжили вибірково саме в даному випадку? Тому що це політичний тиск. Закони у нас завжди виконуються вибірково, так саме як вибірково виконуються, наприклад, накази щодо забезпечення снарядами та зимовою формою.

Тепер влада посилається що ніби це військові позбавили журналістів акредитації. Це брехня. За моїми даними завдання, наказ покарати журналістів, хто виклав інформацію про звільнення раніше ніж Зеленський приїхав до Херсону, видав Міноборони радник голови офісу президента Михайло Подоляк.

Цензор.НЕТ виконав абсурдну заборону відвідувати Херсон. Нам прикро, що хтось виклав матеріали, а нам не дали. Але це не значить, що ми погоджуємось з вибірковим застосуванням непродуманих наказів, які не відповідають обстановці, і що ми не не будемо підтримувати наших колег.

Це пряма атака на медіа з боку офісу президента. Нагадаю, що коли президент закликав усіх нічого не робити і чекати на шашлики у травні, саме журналісти попри це створювали розголос щодо вторгнення РФ. І Херсон був зданий і Чонгар, у лютому і за це досі влада не відповіла. Якби ми виконували забаганки офісу президента, то Україна б могла загинути під російським ударом. Свобода слова це кращий захист для України, без неї у війні не вистояти.

Юрій Бутусов

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Та жопы у них горят от наших побед.
    Вот и срут не переставая.
    Та это понятно. Не понятно почему. Ну не верю я что та же Мафа пророссийская.....

Дописів
    46 288

Типово

Смена клонов. Методичка отскакивает от зубов. Гарант - ета Украина ))

Дописів
    56 447

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Та это понятно. Не понятно почему. Ну не верю я что та же Мафа пророссийская.....
    Дело ж не в том за или против кого. Там устоявшаяся годами потребность служить. Сперва служили " януковощнашпри*****нт" и попутно куличенку. Этот пониже,с него проще было бонусы получать. Потом пеце, но тот же тоже высоко и невегда есть возможность ему о себе напомнить. А вот Боря поближе. Оттуда и весь этот ветер. И то,что их за открыто антиукраинских посты тут не банят,это подтверждает.
    Они не проросийские. Они антиукраинские.

Дописів
    46 288

Типово

Какая же идиллия когда сиськи с тобой на одной методической волне ))

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Дело ж не в том за или против кого. Там устоявшаяся годами потребность служить. Сперва служили " януковощнашпри*****нт" и попутно куличенку. Этот пониже,с него проще было бонусы получать. Потом пеце, но тот же тоже высоко и невегда есть возможность ему о себе напомнить. А вот Боря поближе. Оттуда и весь этот ветер. И то,что их за открыто антиукраинских посты тут не банят,это подтверждает.
    Они не проросийские. Они антиукраинские.
    А в чем проблема служить Зеленскому?
    ЗЫ не думаю, что Боря тут модератор.... да и он то как раз за Зеленского...

Дописів
    56 447

Типово

Смена клонов. Методичка отскакивает от зубов. Гарант - ета Украина ))
    Да! Наш президент - это наша Украина,так же как и наша армия,и как наш народ.
    Очень жаль,что при Петре Лексеиче было иначе. И вы все никак не можете к этому привыкнуть.

Сторінка 805 з 2284 ПершаПерша ... 30570575579579679779879980080180280380480580680780880981081181281381481585590513051805 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті