| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Шуреки сиськи мягкие нашли наконец )) Сейчас расскажет им как его за оскорбления и грязные обвинения форумчан мокали в своё же лайно целый день пративные ))
ЗЫ а он все уходил нипонятый ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
ППКС
Саме так. Але зебілам немає сенсу це пояснювати, для них визволитель - це Зеленський, саме ВІН рятує країну, а не ЗСУ.Люди вийшли зустрічати визволетелів, а оце просто попало в кадр.
Це нокаут, Станк!доречі, "істрєбітєль", ти хоч знаеш, з якої сторони треба тримати автомат?
Брехло!![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Як добре, що нічого РОЗУМНОГО у відповідь на те, як я тебе тицьнула мордою в чергову твою х...ню, я від тебе і не чекала, - хоч не розчарувалася.
У мене вона від звичайного психіатра. Про повне психічне ЗДОРОВ'Я. Шкода, що тобі таку ніхто не надасть.Думаешь справка из ПНД тебя спасет?
ОП покарав журналістів за те, що вони з’явились у Херсоні раніше за президента
CNN та Skynews показали всьому світу, як люди кидаються на шию визволителям у день звільнення міста, ці кадри показав увесь світ, і карати їх за ці історичні кадри є аморальним. Подивіться відео – чи можна за таке карати? Це ж ганьба для нас самих!
Українським журналістам заборонили знімати Херсон до приїзду президента, і ми, журналісти, це виконали, навіть розуміючи його абсурдність, і це говорить про нашу слабкість, на жаль. Українське суспільство та увесь світ раніше вже позбавили багатьох важливих для усіх нас сюжетів – позбавили відео про вступ наших військ у звільнений Ізюм, у звільнений Куп’янськ, позбавили і зараз відео про звільнення Херсону. Тому я дякую, що CNN та Skynews зробили в Херсоні ту роботу, яку мали б виконати ми, українці.
Під час Балаклійської операції журналістам не можна було знімати звільнені міста та села, не можна було показати сльози радості та як звільнені українці обіймають наші передові підрозділи, поки президент Зеленський не відвідав Ізюм та не провів фотосесію в Ізюмі. Минуло п'ять днів, фронт вже відкотився на 30 км від міста, і тільки тоді Зеленський наважився на приїзд, і увесь цей час знімати було заборонено. Лише через п’ять днів журналістам організували престур.
Зараз та сама абсурдна заборона щодо Херсону. Херсон звільнили 11 листопада, але журналістам повідомили, що знімати та викладати матеріали про звільнення Херсону можливо тільки з 14 листопаду, коли у Херсон приїхав президент Зеленський, який мав стати головною зіркою усіх сюжетів. Але багато журналістів все ж таки виклали матеріали раніше. Як можна карати фотокореспондента УП Дмитра Ларіна за таке фото?
Наказ 73 про допуск ЗМІ можна трактувати як завгодно, чому його вжили вибірково саме в даному випадку? Тому що це політичний тиск. Закони у нас завжди виконуються вибірково, так саме як вибірково виконуються, наприклад, накази щодо забезпечення снарядами та зимовою формою.
Тепер влада посилається що ніби це військові позбавили журналістів акредитації. Це брехня. За моїми даними завдання, наказ покарати журналістів, хто виклав інформацію про звільнення раніше ніж Зеленський приїхав до Херсону, видав Міноборони радник голови офісу президента Михайло Подоляк.
Цензор.НЕТ виконав абсурдну заборону відвідувати Херсон. Нам прикро, що хтось виклав матеріали, а нам не дали. Але це не значить, що ми погоджуємось з вибірковим застосуванням непродуманих наказів, які не відповідають обстановці, і що ми не не будемо підтримувати наших колег.
Це пряма атака на медіа з боку офісу президента. Нагадаю, що коли президент закликав усіх нічого не робити і чекати на шашлики у травні, саме журналісти попри це створювали розголос щодо вторгнення РФ. І Херсон був зданий і Чонгар, у лютому і за це досі влада не відповіла. Якби ми виконували забаганки офісу президента, то Україна б могла загинути під російським ударом. Свобода слова це кращий захист для України, без неї у війні не вистояти.
Юрій Бутусов
Смена клонов. Методичка отскакивает от зубов. Гарант - ета Украина ))
Дело ж не в том за или против кого. Там устоявшаяся годами потребность служить. Сперва служили " януковощнашпри*****нт" и попутно куличенку. Этот пониже,с него проще было бонусы получать. Потом пеце, но тот же тоже высоко и невегда есть возможность ему о себе напомнить. А вот Боря поближе. Оттуда и весь этот ветер. И то,что их за открыто антиукраинских посты тут не банят,это подтверждает.
Они не проросийские. Они антиукраинские.
Какая же идиллия когда сиськи с тобой на одной методической волне ))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks