| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У нас война, они политические места делят. Бля, пока военное положение выборов не будет, к чему эти политические потуги. Кого выбрали, кого не выбрали, тьфу в рожу.
Де ти хоч слово про ВИБОРИ побачив?П...ць!
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А к чему тогда нытье про власть? Ныть будем когда победим, а пока Зеленского поддерживают во всем мире, мне это достаточно.
А если вдруг что пойдет не так, оружия много...на руках... причем уже не кастрюли с палками
Ща моя любимая влепит свой любимый смайл - фейспалм, хотя даже сомневаюсь что знает о происхождении этого смайла и что он значит, но лепит везде.
А до тих пір нехай влада творить будь-які злочини?
Це у реальності вашого бидло-стада весь світ підтримує саме цього клоуна. А насправді світ підтримує УКРАЇНУ! Допомагають УКРАЇНІ! З вашим клоуном спілкуються лише тому, що він офіційна особа, і лише тоді, коли іншого виходу немає. Зеленський - не більш, ніж "гаварящая галава", яка ротом озвучує тексти спічрайтерів, та рука, яка підписує потрібні папери, - все. А більшість всіх найважливіших питань вирішують із Залужним та з тими, кому він довіряє.Зеленского поддерживают во всем мире
Старлинки говорите? Там Рашу Тудей в Твитере разблочили. А старлинки то фигня. То те что Британия поставляла и оплачивала. Оплатят....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Дніпро Обласний
Ловці «шахедів»: Іспанія відправила в Україну ЗРК Aspide та системи ППО Hawk
Іспанська преса повідомляє, що допомога вже вирушила.
Комплекси Aspide розраховані на захист стратегічних об'єктів, таких як промислові підприємства, аеродроми чи морські порти. Вони можуть працювати у складі ешелонованої системи ППО та обмінюватися даними із ЗРК інших типів.
Система HAWK була розроблена під час війни у В'єтнамі, після чого її кілька разів модернізували.
"Це саме те, про що ми просили Іспанію, це те, що допоможе нам захистити нашу громадянську інфраструктуру", - сказав Кулеба.
Борислав Береза
Экс-советник главы Пентагона полковник Дуглас Макгрегор скромно упомянул, что США намерены использовать свои вооруженные силы, расположенные в Европе, в Украине. Не только в Рашке умеют повышать ставки.
Відео: https://t.me/BerezaJuice/23141
Гниди продажні!Щоб всю їхню країну розірвало тими безпілотниками!
Борислав Береза
Иран подтвердил поставки беспилотников в Россию. Как заявил министр иностранных дел страны Хоссейн Амир-Абдоллахиян, Тегеран поставлял Москве беспилотники, но «в небольших количествах и ещё до начала войны в Украине».
Нет, мы не ебем овец, заявили в Иране. Мы могли бы ебать овец, но не ебем, заявили в Иране чуть позже. Да, мы ****и овец, но это было ранее, заявляют в Иране сейчас. Ебать овец - это старая иранская традиция, - заявят в Иране завтра. Вы прослушали эволюцию заявлений Ирана о поставках России беспилотнтков.
Я не пойму, уровень Бог у Порошенко или у Березы?
А овечка по ощущением похожа на представителей человека женского пола?![]()
Я к тому что мы едем в одной телеге, ну и некоторые индивиды пытаются ее чинить на ходу...
Сейчас я аполитичен максимально, мне победа на фронте нужна, а не в политических бюллетенях.
А выборов не будет до победы, поэтому Зеленский мой президент))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks