| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Польща сьогодні, 2 листопада, розпочинає роботи з будівництва тимчасової огорожі на кордоні з Калінінградською областю Російської Федерації.
Про це на пресконференції заявив міністр національної оборони Маріуш Блащак вранці 2 листопада.
"Безпека на кордоні Польщі з регіоном буде посилена шляхом ущільнення цього кордону", - сказав голова Міноборони Польщі.
За словами Блащака, споруду зведуть за аналогією з тим, який збудували раніше на польсько-білоруському кордоні.
(С)
ЗЫ Где-то тут рашебот регулярно бегает - шож оно теперь про стену Яценюка выть будет? В обнимку со смитами...))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Цитати велікіх людейЩоб ви всі повиздихали…
Боріс Філатов
Таке пишуть https://t.me/Tsaplienko/19461
Турецькі ЗМІ повідомляють, що Президент Туреччини Реджеп Ердоган запропонував путіну залишити всі захоплені території в Україні та терміново перейти до прямих переговорів із Володимиром Зеленським,- AHBR
У Ердогана та путіна відбулася двогодинна телефонна розмова, де Президент Туреччини висловив сумніви щодо доцільності проведення спеціальної військової операції на території України та запропонував путіну негайно її закінчити, вивести свої війська, оскільки на нього чекає неминуча поразка. На думку Ердогана, тільки прямими переговорами Росія має ще шанс зберегти обличчя.
В макроэкономике другая новость интересна. Цифры лень искать где с утра в ленте мелькало. Смысл.
В странах СНГ - Казахстан, Узбекистан, Армения и т д в разы а то и кратно вырос импорт бытовой техники - от ноутбуков/холодильников до молокотсосов. И соответственно - экспорт в Рашку.
В Европе это видят но ничего сделать не могут - санкции на эти страны не распространяются.
Самое плохое - предполагают разборку бытовухи и использование чипов в оборонке Рашки.
П - параллельный импорт
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
Чуть ли не расовое разделение в той схеме.
ну так вона у мене в ЧС як і у багатьох, тому я і не міг бачити її поста.
ну так на Ердогана Захід тисне, щоб приєднався до санкцій, тому й рост торгівлі зрозумілий і те, що йому це скоро не вигідно стане, коли його дотиснуть і торгівля з рашкою піде вниз.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks