Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1276 з 1888 ПершаПерша ... 27677611761226126612671268126912701271127212731274127512761277127812791280128112821283128412851286132613761776 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 37754, показано з 25 501 по 25 520.

Тема: Мой Look на сегодня: отзывы, советы, обмен мнениями

Дописів
    9 887

Типово

Посмотрела сайт, вообще ничего не понравилось((( прям собрание для отбора картинок "так не надо"((( какой-то прошлый век. ткани жутенькие, цвета унылые, модели устаревшие. есть часть с претензией на актуальный оверсайз, но в их исполнении какая-то нелепость, смотрится не как оверсайз, а огромный неверно подобранный размер. Пальто или куцые или рукав узенький и даже на модели демонстрирующей рукав короткий. в пальто длина рукава должна быть не по запястье, а как минимум до основания большого пальца.

Дописів
    36 945

Типово

Цитата Допис від Ямайка Переглянути допис
    Посмотрела сайт, вообще ничего не понравилось((( прям собрание для отбора картинок "так не надо"((( какой-то прошлый век. ткани жутенькие, цвета унылые, модели устаревшие. есть часть с претензией на актуальный оверсайз, но в их исполнении какая-то нелепость, смотрится не как оверсайз, а огромный неверно подобранный размер. Пальто или куцые или рукав узенький и даже на модели демонстрирующей рукав короткий. в пальто длина рукава должна быть не по запястье, а как минимум до основания большого пальца.
    Сайт "Прибавь к возрасту +20"
    Там ужасно все.

Звідки Ви
    ГС
    Дописів
    21 121

Типово

Ваши комментарии заинтриговали, точно зайду померяю, в магазине мимоходом все нравится, глаза разбегаются и то хочу и это))

Просто бросила работу и уже такое некуда носить
    Доброчинний зоозахисний аукціон
    Паляниця зі смаком полуниці у крамниці біля Укрзалізниці

Дописів
    35 764

Типово

В мене вже голова пухне
    З чим носити недовге шерстяне плаття взимку? Херняо якесь. Припустимо молочний колір пуха довгого і по коліно плаття-светр, колготки? Тоді якого кольора?
    Пуховик і капронової колготки, якось не альо.
    А де в нас хороші колготи є подивитися? Теплі.
    Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)

Дописів
    36 945

Типово

Цитата Допис від Lana172 Переглянути допис
    В мене вже голова пухне
    З чим носити недовге шерстяне плаття взимку? Херняо якесь. Припустимо молочний колір пуха довгого і по коліно плаття-светр, колготки? Тоді якого кольора?
    У меня такое платье есть уже год и я так и не придумала с чем его носить.
    Пролежало сезон без дела.
    Оно ни с чем не сочетается, кроме длинных светлых вязанных гетр на шкуре барашка у камина а-ля Алсу в клипе Лолита.
    Совершенно бесполезная вещь.

Дописів
    9 887

Типово

Цитата Допис від Lana172 Переглянути допис
    В мене вже голова пухне
    В мене 2 вільної посадки плаття-светри десь такої довжини чорне та біле. взимку вдягаю або з кологотками 100-120 ден, або коли дуже холодно з лосинами на "хутрі". колготи від 100 до 200 ден в будь-якому магазині продаються, навіть в Еві або Просторі. Звісно в спеціалізованих більший вибір є з вовною, але мені і звичайних вистачає.

Дописів
    9 887

Типово

Є ще сукня Зара з більш тонкого трикотажу та не вільна, а по фігурі, за коліно. гарний виріз "лодочка". все не знала з чим його носити, бо дуже вибагливе до форм( у минуломі році купила сорочку з кожзаму з паском. зверху цієї сукні вдягаю і всі недоліки прибрано)))

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    7 379

Типово

Я носила платье-свитер по леггинсы из кожзама, внизу сапоги или ботинки.

Дописів
    35 764

Типово

Ось і я думаю, на фіг мені то плаття??краще светр з лосіками чи довге, а ще краще коздюм з брюками. Ахаха.
    Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)

Дописів
    9 887

Типово

Мені ті плаття як раз дуже в тему. Коли немає настрою щось вибирати, вдягла та побігла) вони з високим горлом, навіть шарф не потрібен.
    Колготки за принципом в тон взуття. Якщо високі сапоги, то можна телесні, або зовсім без колгот, при умові що верхній одяг довгий.
    В мене є ще колготки в ромби та в мушку для різноманіття. Якби ще б знайти в тату щось нормальне, але поки не попадалися.

Звідки Ви
    Джунгли Днепропетровска
    Дописів
    12 707

Типово

Цитата Допис від J.U. Переглянути допис
    А у магазині Krisstel ніхто не купує одяг?
    Роками з любов‘ю подивляюсь на їхні вітрини у Апполо. Але ціна трохи кусається, називаю його «магазин «все по 3500 грн»
    Любов останніх прогулянок повз - сукня на запах нижче коліна, де з одного боку юбка у плісе з іншого рівна

В тему червоних суконь згадалась остання спроба 2,5 роки тому щось таке купити, невдало, сидить жахливо що червона що чорна
    Я богаторічний клієнт Krisstel . З цікавого там зі знижками класні пальто https://krisstel.ua/osinnye_kontrast...itynku_karachi

https://krisstel.ua/osinnye_bordovo-..._palto_karachi
    Плюс там є сукня в декільких кольорах, один мене дуже цікавить, але ціна сукні кусь (поки). https://krisstel.ua/suknya_synya_tornado_22

Як раз на тиждні зібралась в цей магазин та рядом є магазин з якісною Турцією.

Дописів
    9 887

Типово

Нарешті купила бажану червону помаду-олівець, Лореаль. До цього все не таке червоне, то з жовтинкою, то з розвинкою.

Звідки Ви
    Джунгли Днепропетровска
    Дописів
    12 707

Типово

Сайт нерелевантно отображает изделия. Ткани там, в основном, качественные. Все что я покупаю в деловом стиле - шикарно. Есть, конечно, невнятные вещи. Но, это дело вкуса.

Звідки Ви
    Джунгли Днепропетровска
    Дописів
    12 707

Типово

Вітаю! Я теж тільки недавно знову змогла нафарбувати губи червоною помадою. Переважно, я заразБ або нюд, або без, взагалі.

Звідки Ви
    ГС
    Дописів
    21 121

Типово

Цитата Допис від Lemurchik Переглянути допис
    Я богаторічний клієнт Krisstel . З цікавого там зі знижками класні пальто https://krisstel.ua/osinnye_kontrast...itynku_karachi

https://krisstel.ua/osinnye_bordovo-..._palto_karachi
    Плюс там є сукня в декільких кольорах, один мене дуже цікавить, але ціна сукні кусь (поки). https://krisstel.ua/suknya_synya_tornado_22

Як раз на тиждні зібралась в цей магазин та рядом є магазин з якісною Турцією.
    Дяякую! Якраз про Вас думала))
    От от, щось не знаходжу свого магазинного краша на сайті, ось як сукня Торнадо тільки кольори там світліші, точно пам‘ятаю ніжно-блакитний та, здається, світлий беж, але одна частина спідниці плісе, а інша рівна як у торнадо

Звідки Ви
    Джунгли Днепропетровска
    Дописів
    12 707

Типово

Цитата Допис від J.U. Переглянути допис
    Дяякую! Якраз про Вас думала))
    От от, щось не знаходжу свого магазинного краша на сайті, ось як сукня Торнадо тільки кольори там світліші, точно пам‘ятаю ніжно-блакитний та, здається, світлий беж, але одна частина спідниці плісе, а інша рівна як у торнадо
    це і є сукня Торнадо -комбинована спідниця, на сайті це теж можна побачити. Якщо така з'явилася у бежевому кольорі, я йду туди )))) Мені сподобалась ця сукня в кольорі фуксія.

Звідки Ви
    ГС
    Дописів
    21 121

Типово

Цитата Допис від Lemurchik Переглянути допис
    це і є сукня Торнадо -комбинована спідниця, на сайті це теж можна побачити. Якщо така з'явилася у бежевому кольорі, я йду туди )))) Мені сподобалась ця сукня в кольорі фуксія.
    *фейспалм* точно, побачила, у темному кольорі погано видно
    Про беж не дуже впевнена, планую там бути наступної неділі, а може і серед тижня доїду, точно подивлюсь, якщо Ви раніше не дійдете туди))

Дописів
    33 600

Типово

Цитата Допис від Ямайка Переглянути допис
    Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Сайт "Прибавь к возрасту +20"
    Там ужасно все.
    ахаха, прям оба поста - мои мысли;
    я тут и так слыву особой, не стесняющейся в критике, поэтому написала несколько сдержаннее)).

вопрос:
    не знаете ли вы оффлайн!!! где можно посмотреть теплую панамку - поганку,
    как у нашего исполнителя на Евровидении (но не розовую, черную)).

да, на островках в ТЦ есть, но они какие-то плюшевые или из ужасной синтетики.
    хотелось бы или вельвет (что вообще супер), или шерсть - мохер.
    без всяких жутких и крупных логотивов, просто лаконичная черная панамка.

может есть у Корса или др. брендов?
    в Хилфигере видела, но летние - хлопок, а я хочу на зиму под пуховик.

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    7 379

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    ахаха, прям оба поста - мои мысли;
    я тут и так слыву особой, не стесняющейся в критике, поэтому написала несколько сдержаннее)).

вопрос:
    не знаете ли вы оффлайн!!! где можно посмотреть теплую панамку - поганку,
    как у нашего исполнителя на Евровидении (но не розовую, черную)).

да, на островках в ТЦ есть, но они какие-то плюшевые или из ужасной синтетики.
    хотелось бы или вельвет (что вообще супер), или шерсть - мохер.
    без всяких жутких и крупных логотивов, просто лаконичная черная панамка.

может есть у Корса или др. брендов?
    в Хилфигере видела, но летние - хлопок, а я хочу на зиму под пуховик.
    В прошлом году такие из вельвета были в Ресервед и Н&М, я примеряла, тоже думала купить. Ресервед вроде есть в Днепре. Не знаю есть ли они сейчас в продаже, я пока в сторону шапок не смотрела).

Дописів
    33 600

Типово

Цитата Допис від Клепонька Переглянути допис
    В прошлом году такие из вельвета были в Ресервед и Н&М, я примеряла, тоже думала купить. Ресервед вроде есть в Днепре. Не знаю есть ли они сейчас в продаже, я пока в сторону шапок не смотрела).
    ага, т е имеет смысл искать в таких магазинах?
    тут главное, чтоб села правильно по голове - поэтому онлайн точно не подходит,
    и чтоб бренда не было или его можно легко снять.

а то у нас шьют их (не знаю кто, какие-то местные возможно),
    и на видном месте пришивают такие ужасные логотипы, что фиг можно отпороть).
    или материал страшный, какая-то синтетическая чебурашка)).

Сторінка 1276 з 1888 ПершаПерша ... 27677611761226126612671268126912701271127212731274127512761277127812791280128112821283128412851286132613761776 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті