видите ли, дорогие все.
тут не может вестись разговор очевидцев. все тут с дивана, кроме тех, кто в окопе, и всем одна знакомая сказала.
просто схерали подвергать сомнению аксиому: русские - убийцы, мародеры и насильники.
особенно сегодня.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
видите ли, дорогие все.
тут не может вестись разговор очевидцев. все тут с дивана, кроме тех, кто в окопе, и всем одна знакомая сказала.
просто схерали подвергать сомнению аксиому: русские - убийцы, мародеры и насильники.
особенно сегодня.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
За 8 дней 1 млн просмотров, и не про политику))
кое-что освещали, да. Давно, когда освободили киевскую. В основном это касалось погибших.
А потом возник скандал с манипуляциями, и так громко освещать перестали.
Касаемо выживших я еще раз повторю: это надо забыть и жить дальше. Причем, жить там же. Сейчас и потом. Поэтому публичности в этом вопросе было и будет мало.
Ну я так вижу.
Я вірю постраждалим українцям, а також нашим військовим. А ти давай, відмазуй цих тварюк, бреши, які вони всі чисті на руку і невинні, - пам'ятаючи твої проРОСІЙСЬКІ дописи протягом перших вісьми років війни, я не дивуюся.
Я казала про БІЛЬШІСТЬ, а не про всіх без виключення.далеко не все
Все ВІДОМО! Все ЗАДОКУМЕНТОВАНО! В тому числі й ЗАХІДНИМИ спеціалістами! І в мережі є сотні відео та аудіо, де самі орки ЗІЗНАЮТЬСЯ в цих звірствах! Пля, ким же треба бути, щоб після всього того пекла, яке в нас відбувається дев'ятий місяць поспіль, ВІДМАЗУВАТИ цих катів???Да и факты насильства как то уж очень быстро утихли после того как Денисову с этим на пи3деже словили, а ГПУ они неизвестны
Спору нет, может и насиловали кого-то, но чтобы повально всех, как нам рисуют это прости пахнет пи3дежомРашистом був ти всі ці 8 років - рашистом і залишився!
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 28.10.2022 о 15:29
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
рашисти лайно
А вообще, я фанаткой путина была (с)
Самсонка, сколько же тебе донатят за твою ахинею ?
А чего ты капслочишь ? Это такой особый вид нигилизма ? ))))
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
Сукабєєва з Соловйовим - він лише їх і дивиться всі дев'ять років.
Чому наступна? Це минула та нинішня: почитайте його висери, починаючи з 2014 року, - там все це було, часто навіть не приховував.
+1000
Так а чому дивуватися? Всі ці бобіки-сергови-зауруси-глобуси були рашиками ще з 2014 року. І я про це багато разів казала, але в мене у відповідь лише лайно жбурляли.А останні пару тижнів довели, що я була ПРАВА: Сергов, Алекс, Заурус, Глобус та деякі інші вже навіть НЕ ПРИХОВУЮТЬ свою кремлівську сутність!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Санитаров вызывайте в палату, у матери драконов снова обострение шизофрении![]()
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
Так не трогай её, треуголку жми и игнорь.
Заурус, вот реально, на х*ра сейчас эти разговоры? И про то, что не все орки "одинаково полезны", и про изнасилования. Думаете, родители тех детей будут интервью раздавать направо и налево? Я знаю про детей из Черниговской области, обоих полов, искали психологов тогда. Зачем вы это говорите?
наступним, я так розумію, буде розблокування аккаунтів симонян та рашкатудей?Маск заявил, что в самое ближайшее время аккаунт Трампа в Твиттере будет восстановлен, а сам он сможет им пользоваться без ограничений.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks