| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Це вже торговля на крові чи ще ні?Konstiantyn Quadrokot
1 д. ·
Щоб ви знали, Україна постачає зерно Ірану. Вава, це успіх!![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Тарас Чорновіл
Один хороший і чесний телеграм канал ТК "Путч" виставив це відео з телепрограми незадовго до війни й добавив із смутком: "Він говорив, але його не чули". Та ні. На жаль, не лише почули, але й умисно все зробили навпаки. І дуже поспішали, щоб встигнути до дати вторгнення. Мені здається, я розумію, чому анонсоване західними розвідками вторгнення не відбулося 16 лютого (з цього по хамськи насміхався Зеленський). Бо наша укрсучвлада ще не встигла повністю відвести війська та зруйнувати всі можливості для оборони. І робили чітко навпаки до того, на чому наполягав Порошенко.
Згадайте - останні бійці ЗСУ між Кримом і Новою Каховкою були остаточно відведені 21 лютого. Практично тоді ж забрали всі війська на захід від Маріуполя (вслухайтеся у вимогу Порошенка: "Захистіть лінію Маріуполь-Крим, щоб не допустити прориву суходолом" - якраз із точністю до навпаки виконали). З півночі відводили всі війська під чисту. З Харкова мали забрати єдину бригаду, яка прикривала місто, але Залужний просто не виконав наказ... Це ще добре, що всі перші тези Порошенка всупереч рішенню Зеленського і не маючи на ту мить повноважень, Залужний встиг виконати з 1.00 до 4.00 вночі 24 лютого... А все ж перелічене вже було зробленоПорошенком і без явної загрози ще до 2019-го...
А мене ще питають: чому мене коробить, коли із Зеленського клеять героя й рятівника... Бо це він відкрив двері війні, спробував влаштувати русні легку прогулянку й "Київ за три дні" та разом із путіним убив 100 тисяч українців.
А шо нынче пришла разнарядка надрачивать на рыгов?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
рыги лучшие друзья зельминтов
Євген Магда
Любі мої жидобандерівці
Мати президентом єврея і використовувати для комунікації з Ізраїлем Подоляка - ознака профнепридатності.
Власне, як і намагатися вирішувати питання постачання зброї за принципом "Хапай мішки - вокзал рушає"
А треба було б почати з заяви Зеленського, що Україна цінує відносини з "єдиною демократією Близького Сходу"
Борислав Береза
Мне позвонил побратим.
- Как там, Саня?
- Ефимыч, мы их ебашим!
- Успешно?
- Бля, я замахался окапываться. Все время вперёд идем.А не рыть - это *****ц. Мы от этого только злее. Но рыть реально замахался.
Поговорили. Настрой у парней - огонь. Устали, но идут вперёд. Конечно, нам всем хочется хороших новостей. Но помните, что война это не только победы, но и боль, грязь, кровь и потери. И это все ложится на плечи ЗСУ. Они справятся! Я не только верю в это, но и знаю, что справятся. А вы верьте в ЗСУ и Залужного! И верьте в свои силы! Мы вместе все преодолеем. Победа будет за нами!
НАБУ наконец то дошло с обысками к кирюхе тимошенко
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
«Моя позиція щодо діяльності Бюро економічної безпеки однозначно негативна, при тому що я є автором закону. Закон був гарний, але Ми не бачимо жодних результатів,— сказав (https://finclub.net/ua/news/deputati...i-bezpeki.html) Гетьманцев. — Ми зробили цей орган, щоб те, що робила податкова поліція, не повторилося. Але 80% складу бюро — колишні податківці. І все керівництво податкової перейшло до бюро. І всі злочини, які вони робили - також. Тоді питання: нащо ми це робили? Тому звичайно ми зараз маємо зробити перезавантаження БЕП».
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Щось я не пам'ятаю, щоб таке було при попередніх президентах. Навіть при Овочі.Борислав Береза
На сайте президента Украины отсутствуют Указы 710, 712, 713, 714 от 14 октября. Даже не представляю, что в них может быть. ))![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
"йїпать ту льюсю", що тут тільки в теми не коїться? ))
усе, що "только можно представить" коїться ... чи ще ні, не достатньо? )))
Мафа, солнце, ви тутошня, аль тамошня, т.е. не отсюда? ))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks