| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Читать все грустнее((
Но я ещё помню как благодарила глобуса за позитивные высказывания в начале(((
Востаннє редагував SofiElena: 20.10.2022 о 12:31
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
я когда то думала уехать...еще до февраля 2022 года...сейчас не хочу... вот просто выехать и подышать воздухом без войны да, но вот уехать сейчас.... нет, мне после Бучи предлагали в Норвегию( сама понимаешь, учитывая, что мы в оккупации прожили там не 2 дня , то люди понимали нашу ситуацию) .... нет...не хочу ...
На Дніпропетровщині ДБР викрило чиновників на продажу гуманітарної допомоги в селах
Майже 130 тонн борошна прибуло на одну із залізничних станцій Дніпропетровщини. Звідти його почали розвозити місцевим територіальним громадам у вигляді гумдопомоги. Проте деякі керівники цих територіальних громад вирішили не везти гуманітарну допомогу людям, а продати борошно через підставних осіб за цінами нижче ринкових.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks