Пишут львов центр и ровно часть без света опять
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Пишут львов центр и ровно часть без света опять
так там света и нет,
ну может,
хотя кто сказал, что дома безопаснее?
я фаталист, считаю, кому суждено быть повешенным - тот не утонет(;
вообще грустно это все, не хочу продолжать...
пока заняла бутылку у соседей),
хорошо, когда есть хорошие соседи, у нас в доме вообще отличные все,
пока в подвале в феврале тусили - познакомились)),
деток только жалко - какие-то все невеселые и рано повзрослевшие,
как это грустно, русские твари отбирают у наших детей детство!![]()
На прошлой неделе тревога застала в Metro в Подгороднем. Кассы закрыли, всех выгнали. Даже тех у кого товар был на ленте. Большинство покупателей ждать не стало, а сразу отправилось на своих автомобилях в сторону города, даже небольшой затор возник. В зале осталась куча заполненных тележек. Это ж сколько дурной работы работникам назад по полкам все раскладывать. Ну и плюс упущенная выгода...
Перезимувати. Як підготуватися до зими і не стати жертвою істерики і маркетингу
ну раптом тут не всі досконалі експерти
бо зараз скажете де вона навчалась ви викладалия вас знаю
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
+10000
В мережі є фото попередніх прильотів, після яких у вікнах, заклеєних скотчем, скло хоч і билося, але більша його частина залишалася на скотчі. Як на мене, це дуже непоганий захист. Звісно, якщо ракета не влучить прям під саме вікно - в цьому випадку не лише скотч, а навіть якщо вікно цеглою закласти, не допоможе.
Мене лише тиждень не було, а тут такі зміни: Гальку лупцює вже кожен другий.
"Ачтослучилось?"(с)
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks