В деяких районах Дніпра зникла вода. Хто ще встигне, набирайте!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В деяких районах Дніпра зникла вода. Хто ще встигне, набирайте!
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
вот эти последние 2, потом еще 2, потом еще одни - были по звуку похожи на работу ПВО
но это не точно, но очень надеюсь что оно
вышел на улицу, ничего не видно, все небо затянуто облаками
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Я насчитал 7, но может прослушал
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
По всій країні або вибухи, або навіть прильоти. Тварюки кацапські!![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Але в збоченій реальності деяких трав'яних рослин Ху.йло "не мстиЦЦа"(с).![]()
Дніпро Обласний
Читачі повідомляють, що є перебої зі зв'язком. Погано працює і мобілний і інтернет. Можливо, це з перегрузкою мереж.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
И свет мигал несколько раз когда была последняя серия бабахов. Напор воды уменьшился. но сейчас стал сильнее, но не 100%, а порядка 70%
ПНХ!
о пів на дев'яту 3 потужні чутно було, після 9-ї десь 5 т.б.м "верхні"...
інших не чули![]()
Востаннє редагував Шуршунчик: 10.10.2022 о 10:16
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks