Эт с какой стороны слушать ... по мне так сегодня громче ... знать ближе
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Эт с какой стороны слушать ... по мне так сегодня громче ... знать ближе
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Йобана, блять, русня! Кончені паскуди, щоб їм все вернулося на всі їх срані покоління!
Видео выложили
Два подряд взрыва
А я слышал два, но с разницей в пару минут
Я так понял один левый берег, другой правый.
Оба правый наверно район вокзала как вчера
ну что - корректировщики-наводчики, всех сдам самсонке, мало не покажется..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
первый тише чем вчера и без ощущений, потом еще два, точно так же как вчера, с дрожью окон
И каждый день всё новой гранью сверкает слово охренеть...
а я только хорошую, позитивную новость хотел поведать вам, перед сном - не успел..(((
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Ну чо тут скажешь ... с учетом того, что угадать куда оно прилетит (даже если представить куда они целились) нельзя, то это стихийное бедствие ... достать мв их не можем там в Астрахани и Саратове ... пока что ... значит, переживем ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Президент Володимир Зеленський і секретар РНБО Олексій Данілов анонсують важливі рішення на засіданні Ради нацбезпеки і оборони у п’ятницю.
Джерело: Зеленський у відеозверненні, Данілов в ефірі програми "Говорить великий Львів"
Пряма мова Зеленського: "Завтра – іще один день нашої боротьби, іще один день на шляху до перемоги. Чи буде він особливим для нас? Цей день стане ще одним, який наблизить нас до безпеки й миру. До відновлення нашої територіальної цілісності. Бо заради цього воюють і працюють мільйони українців.
Завтра відбудеться спеціальне засідання РНБО, яке я скликав. Будуть рішення. І ми знаємо, як реагувати на будь-які російські дії".
Деталі: Президент також повідомив, що у четвер Україна має "нові результати на передовій", а також отримала додаткові елементи допомоги від партнерів.
У свою чергу, Данілов повідомив, що у п’ятницю відбудеться також засідання Ставки верховного головнокомандувача.
Пряма мова Данілова: "Крім засідання РНБО, президент скликає Ставку верховного головнокомандувача. Після цього відбудеться засідання Ради нацбезпеки і оборони, на якому будуть прийняті важливі, я вважаю, фундаментальні рішення для нашої країни".
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks