жаль![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кому нужна эта наличка) Вон WOG уже криптой за топливо принимает.
И не жаль память стёртую...
та наче і варус крипту вже приймає![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ну тут как бы обострение всемирного срача в ближайшее время намечается. Безнал может лечь. Поэтому немного денежной бумаги в тумбочке на всякий случай не помешает... А так, в последнее время от налички и я уже поотвык, только на базаре и бывает нужна. Кстати, вас тоже злят люди, долго расплачивающиеся наличкой на кассах супермаркетов?
Да, попробовал сейчас засунуть черную карту в приватовский банкомат. Все правда, комиссии нет. Правда там для чужих совсем другие меню. Когда добрался до выдачи наличных, предложило к выдаче только 200 и 1000. Снял 1000. Банкомат написал, что приватовский процент 0%. В выписках монобанка тоже без комиссии.
Чтобы снять больше, нужно было где-то дальше в меню копать?
та то міху мабуть у приваті вже бояться, тому на його картку окреме меню зробили.
ps. у мене теж, як і у більшості, такий варік (лише фіксовані суми 200 та 1000, здається, та без можливості введення суми).
картка чорна, як ФОП кошти на неї переводив/отримував.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Там де у пб новітні банкомати з тачскріном можна по 2000 за раз знімати
Доброчинний зоозахисний аукціон
Паляниця зі смаком полуниці у крамниці біля Укрзалізниці
Востаннє редагував Glavriba: 27.09.2022 о 19:12
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
а мне они типа с неба упали?
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Сплошные жирдяи)))
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks