| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Микола Ворошнов
23 September, 17:41 ·
Якщо відкинути "шапкозакидательство"...
Руzzня апгрейдиться, руzzня вчиться. Їх до₴^÷уя.
Якщо коротко:
- ударні БПЛА - проблема. Сьогоднішні події в Одесі - перша (офіційно-медійна) ластівка. За умови великої кількості - велика проблема.
*потрібно більше новітнього західного ППО озброєння. На вчора. З часом ми й самі навчимося з ними боротися, але з новітнім озброєнням - буде легше і менше наших втрат "на навчання".
- мобілізація - проблема. Збируть 300К швидко. За 7-10 на нашій землі вже будуть перші мобіки. З тих 300К - 100К десь проєбуться на етапі підготовки, 100К порєшають/опиняться десь на недовійськових ділянках фронту. Залишається 100К які потенційно опиняться на/довкола фронту. З них 50К - жарт, не збираються воювати. В сухому залишку - 50К придатних військових на передку. Най навіть не хроново
озброєних - це дох#%я. Орда.
*все вже відомо. Були. Знаємо. Вміємо. ЗСУ - сила. Орді - 3,14зда.
- переведення економіки рф на військові рейки - проблема. Їх вистачить надовго. Тут вони товстошкірі.
*санкції, санкції і ще раз санкції. Плюс надія на Китай і Індію, що вони оберуть західний долар на противагу російському рублю. От якщо вони прикриють свою лавочку - тут вже ерефії будуть непереливки.
- тактична ядерна зброя - тут срака. Знаю що усі впевнені у ядерному блефі плєшивого, мені ж здається - це питання для себе вони вже вирішили, можливо навіть є приблизні дати (жовтень) нанесення удару без огляду на те, як будуть розвиватись події на фронті. Міста ураження? Житомир, Кременчук, Кривий Ріг, Біла Церква, Павлоград.
*захід не дасть отвєтку. Всі охєрєють, але отвєтки не буде. Буде щось на кшталт "Ще раз і тоді вам срака". Другого разу не буде. Це боляче вдарить по нам. Похитне. Буде нокдаун. Але ми піднімемось з коліна і переможемо після 12 раунду "по очках".
- тут дуже хочу помилитися. Мрію бути не правим. Мрію, щоб це дійсно був блеф, або ж плєшивому банально не дали це зробити.
Ах, ну да, а ще нас з 28-29 очікує АТО. Але не наше АТО, а русняве. На наших землях (Запоріжжя, Херсон, Донецьк, Луганськ), ну і в прикордонних областях рф.
Всьо, вимовився.
Вірте в нас.
Все буде Україна.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Не имеет никакого значения. Они могут в москве провести референдум о присоединении США, будет тот же эффект - что смогут захватить силой и удерживать долго и стабильно то будет их, что не смогут - не будет. Они в любом случае будут пытаться идти дальше пока будут силы, вне зависимости о чём там "референдумы".
Spoiler: визуализация: юстас што-то там свое, понятное одному иму, обозначает
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks