| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а если инверторный на балконе поставить? да, мощность небольшая, но зато тихо и расход топлива небольшой. Два таких могут закрыть все потребности дома по идее
Ну для квартиры наверное можно было бы, но это только телефоны зарядить. Ну или дорого.
а сколько нужно ждя квартиры, если включать не все сразу, а по очереди? Я думаю 2-3квтч мощности хватит, нет?
Смотрю по характеристикам, нифига они не тише. Это просто для примера https://prom.ua/ua/p1674567642-inver...primelead=MC43 Ну и цена как 2 обычных на ту же мощность.
ясно, значит я в свое время неправильно понял
хотів запитати де Заур подівся, а він тут як тут
ЗИ: з тим Рогом дійсно якось заплутано, завжди думав що то Х-трейл.
ЗИИ: у кума був емгранд, за 7 років згнив, майже скрізь поповзло зверху. насилу перекупам втулив його, він ще й двигун якось умудрився в ньому ухайдохать...
ЗИИИ: мені здається 3 квт генератор то геть мало, треба брати від 5, щоб хоть якось працювало все. я теж пізно кинувся розводку під нього зробив на вулиці, а не придбав ще тоді ... а зараз ціни капець.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Не первый раз встречаю сие словонесумітницю
А от на каком это языке понять не могу
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks