| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В КР Ингулец полез из берегов, мосты переправы смывает...
Вам из погреба виднее.)
А вот Х.Байрактар на днях рассказал,что готовились к обороне Украины с 2018 года. Именно тем,что за это время подготовили и встретили врага.
А шашлыки и сейчас очень актуально. Экономия электроэнергии ,газа или дров. Особенно в освобождённых н п .Там доступные вам удобства у людей не скоро появятся.
Не может. Такие не могут. Это потребность.
Есть группа людей, которая и не в политических, и не про президентов всегда найдет врага. Или создаст.
И это не эпизод, а хроническое состояние. С разными людьми и в разных темах.
Им как будто плохо, если там ржут или идет легкая беседа всех со всеми.
Они никогда не бывают сами по себе - либо пытаются (порой весьма успешно) собрать вокруг себя подпевающих полезных идиотов, либо сами таковыми являются.
Причины мне не ведомы, если что. Наверное у разных они разные.
Цікаво, який саме?По-твоєму, я їм ПЛАЧУ за це?
Тобто ти щойно звинуватив модераторів у корупції???
За таке навіть довічного бану замало.
Р.S. А у бані я сиджу, мабуть, тоді, коли в мене грошей немає.
ППКС Я це неодноразово говорила.
Х.Байрактар - це ж зашибісь який експерт! Начхати на свідчення ВІЙСЬКОВИХ, - головне, що сказав Х.Байрактар!
Пля, ну, фанатизм до ПРЕЗИДЕНТА ще якось можна зрозуміти. Но до якогось невідомого БЛОГЕРА - це вже...Я навіть слів не знайду, щоб описати ТАКИЙ рівень піз...цю.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Шикарний портрет зебілів!
Ааааа... Тобто твої БЕЗпричинні образи sonechkook минулого тижня або спроба циферного алкаша влаштувати 37-й рік на форумі (маю на увазі його намагання за гроші прибрати всіх зайвих з форуму), або ваші нещодавні звинувачення Возара (вкотре?) у дописах за гроші, або регулярні галькині звинувачення у тупості всіх незручних опонентів, або (список можу продовжувати довго) - то "ЛЕГКАЯ БЕСЕДА"????Им как будто плохо, если там ржут или идет легкая беседа всех со всеми.Жахливо навіть уявити, що ж тоді у вас є ВАЖКИМ спілкуванням.
Чия б корова мичала!![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
del
Востаннє редагував habubabur: 15.09.2022 о 06:21
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
кто там надеялся что про яценюка фейк и прикол? гы гы... нет не прикол... видео с ним начало гулять
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks