| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Смалец - не знаю, всякий зельц видал на озерке в крытом.
А по хрюшке - так она с полторачки кг комбикорма - кг на себя вешает.![]()
наверное, там же где продают домашнюю колбасу?
я когда свиную рубленную брала, смалец в ней (я так думаю) тоже присутствовал.
но с начала войны эта тетя не появляется на своем "отрядном" месте,
поэтому надо искать подобных продавцов на других рынках.
Озерка - первое, что приходит в голову, но я и на ней давно не была.
О! можно у Зои узнать, она ж со свининой работает постоянно.
Смалец самому натопить как два пальца об асфальт.)
Берете на рынке недорогие обрезки жира. Главное,чтоб не ..( не знаю как литературно называется) мама называла его нутряной жир . Тоесть не тот ,что с сала,а тот,что внутри свинки. Вот он часто имеет запах.
А если обрезки сала порезать кусочками,перетопить,то смалец будет в разы лучше готового с рынка. И шкварки потом перемолоть. Ммммм.нямочка.)
відрізано пів моєї цитати, де все пояснюється.
так, саме так. які протиріччя?
надають, бо "мають надавати" (надають саме необхідне для захисту, й не більше), але ж не надають ATACMS, і досі не відізвали умову використання їх зброї по території рашки.
що тут нелогічного?
нелогічно саме вигадати, що це фейк, та приписати його Єрмаку. це не просто нелогічно, це - відсутність мозку, як я і сказав.
ось лише сьогодні самі військові про це заговорили. але ще не політики.
очевидно ж, що ні світ, ні штати не готові до розвалу рашки.
коли будуть готові - ми це побачимо без усіляких додумувань.
Треба готуватися до розпаду Росії, - Ходжес
...
Генерал армії США переконаний, що світ замало готується до потенційного кінця Російської Федерації. І що вже зараз треба думати, хто в такому разі отримує ядерну зброю, як уникнути витоку зброї й бойовиків та взагалі - чи можна обмежити крах політичним контекстом.
"Наша нездатність підготуватися до попереднього краху Росії 30 років тому і внутрішніх заворушень, що послідували за ним, можливо, призвела до президентства Путіна. Ми не можемо ризикувати бути непідготовленими вдруге", - підсумовує Ходжес.
Джерело
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
сало-смальцы, шкварки-зажарки, развели тут бредятину-поросятину.. понимаешь ли..
а кнурятинки не хотите отведать?
в шкварках-зажарках..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
У куриц тоже есть кнурятина ?![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks