| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував ashim1990: 13.09.2022 о 15:43
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
А скільки кілометрів чи хоча б сантиметрів стіни з паРашею побудував Боневтік?Де можна фотки цього шедевру подивитися? Дуже хочу подякувати йому за захист нашої держави!
Тобто ті, хто зараз захищають нашу країну ЗІ ЗБРОЄЮ В РУКАХ, мудаки?а вся его команда мудакиА хто тоді ТИ - той, хто НЕ на фронті і навіть НЕ в теробороні?
У форумського сміттєвоза деградація відбувається з катастрофічною швидкістю.
Мабуть, дуже сильно бажає здоров'я оркам, то організм вже й не витримує такої кількості "Бояришніку".
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 13.09.2022 о 15:36
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
+1000 А також що страшніше було: мої образи у бік Гальки та Абдуріум чи кремлівська пропаганда Сергова та те, що Сміттєвоз відзначає кремлівські військові свята.
Дійсно, військові, які заміновували, брешуть же, - лише зелена влада каже правду.
Так ти зараз з унітазу пишеш?
![]()
дело пахнет керосином
Проти "Фонду оборони країни", який допомагає ЗСУ та Національній гвардії, розпочато кримінальне провадження.
Джерело: https://censor.net/ua/n3366828
Товарищ модератор, Дейнерис ваших предупреждений не понимает...долго ещё эта хабалка черноротая будет тут существовать на этом форуме??? ...бо смотрю жалобы на посты тут уже давно не работают...вы ей хотя бы за клевету месяцок накиньте...заметьте, её сегодня и пальцем никто не тронул, она же разгоняет по 1.1.2 аж гай гудэ...
То что её высказывания и высказывания некоторых личностей попадают под заинтересованность СБУ я уже молчу...самое обидное что сейчас нанести визит ей и ей подобным тут для оперов пару пустяков, мне даже просить не надо, просто пару ссылок в общий чат бот, НО времени на такую мелочь у них нет, а потом после победы работы будет ещё больше, а эти Дейнерисы это знают и этим пользуются.
Це ТОБІ треба за брехню ДОВІЧНЕ дати!Бо стверджуючи, що я брешу про тебе, ти БРЕШЕШ!!!
https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post38533437
https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post38533801Допис від Дейнерис
В чому в мене наклеп?Допис від Дейнерис
Ти САМ зізнаєшся, що відзначаєш кремлівські військові свята, а коли я про це нагадую, то я брешу?
І в той самий день ти опинешся за гратами. Бо посилань на ТВОЇ проросійські повідомлення за 8 років війни, а також на образи у бік майдановців, волонтерів, АТОшників, діючої влади (опозиція - це теж ВЛАДА), а також прихильників п'ятого президента, в мене назбирано вже достатньо, на максимальний строк вистачить. Це не кажучи вже про погрози смертю моїй дитині.Мою проУКРАЇНСЬКУ позицію та відсутність навіть натяку на підтримку ворога за п'ять хвилин ДОВЕДЕ навіть слабкий адвокат. І після того, як він це доведе, ти ще й будеш сплачувати мені відшкодування за моральні збитки.
![]()
Тобто зеленої стіни немає? Я так і думала.Але поганий лише Сєня.
Все, як і завжди.
а ХТО примазується? Фракція "ЄС" майже в повному складі з перших днів вторгнення або в ТРО, або на фронті. Є навіть загиблі. Так ХТО з них мудаки?Звісно що мудаками є ті хто примазується
Якщо ти досі не знаєш, то нащо тобі тоді пояснювати?хто це, про кого ти, що за сміттевози такі?
может самому начать как дейнерис.... тут просто безопасней оскорблять.... бан на день - увидел такое после моего бана на неделю за одну свою мысль, улыбку и то что поправил правильность перевода слова мычать - судя по удаленным моим постам...ах да, еще нужно личное знакомство и тогда можно бегать за людьми и тролить (что запрещено правилами, по которым я был приравнен к Ней и на неделю как и Вона в баню отправлен, хотя сравнить "тяжесть".. та нафиг нужно) признаваясь иногда что тролишь.... правила они такие правила....
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks