Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 115 з 2284 ПершаПерша ... 15651051061071081091101111121131141151161171181191201211221231241251652156151115 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 2 281 по 2 300.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 513

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Та тут оно понятно а из окопа... Це як? пострелял а потом сел в окопе и написал про зезрадную владу..Не понимаю.
    Как бы поосторожнее выразиться... Типа, стреляет, защищая украинский народ, а не "злочинну владу". Которая, в принципе, и обеспечивает эту стрельбу.
    Востаннє редагував ashim1990: 13.09.2022 о 15:43
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    33 587

Типово

Та тут оно понятно а из окопа... Це як? пострелял а потом сел в окопе и написал про зезрадную владу..Не понимаю.
    потому что, про зраду пишут не из окопа,
    а с любимого диванчика))).

запивая чайком киевский торт с истекшим сроком годности))).

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    падаль воно с петьками всеми взятыми вместе
    А скільки кілометрів чи хоча б сантиметрів стіни з паРашею побудував Боневтік? Де можна фотки цього шедевру подивитися? Дуже хочу подякувати йому за захист нашої держави!
    а вся его команда мудаки
    Тобто ті, хто зараз захищають нашу країну ЗІ ЗБРОЄЮ В РУКАХ, мудаки? А хто тоді ТИ - той, хто НЕ на фронті і навіть НЕ в теробороні?
    Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    ...ну да, ну да...тапочки зелёные...
    У форумського сміттєвоза деградація відбувається з катастрофічною швидкістю. Мабуть, дуже сильно бажає здоров'я оркам, то організм вже й не витримує такої кількості "Бояришніку".
    Востаннє редагував Дейнерис: 13.09.2022 о 15:36
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Маю надію після війни наші справжні герої розберуться, що страшніше і дорожче було - стіна Яценюка чи розмінування Д'єрмака ...
    +1000 А також що страшніше було: мої образи у бік Гальки та Абдуріум чи кремлівська пропаганда Сергова та те, що Сміттєвоз відзначає кремлівські військові свята.
    Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    чи було що розміновувати...обов'язково
    Дійсно, військові, які заміновували, брешуть же, - лише зелена влада каже правду.
    Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    местным, видимо, тортами киевскими платят, просроченными)).
    Так ти зараз з унітазу пишеш?
    Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    а вам книгами с цитатами Зеленского платят ?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Хіба ти лише ЦЕ не розумієш?
    потому что, про зраду пишут не из окопа,
    а с любимого диванчика))).
    запивая чайком киевский торт с истекшим сроком годности))).
    Тобто Станк, Юрій та інші з дивану пишуть? Та щоб у тебе, рашистка, кожна доба була така ж "солодка" та "тепла", як у них!

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 513

Типово

киевский торт с истекшим сроком годности))).
    Неплохо. Сразу ассоциация даже не с одним, а кучей политиков. Дай Бог, доживём до выборов, они все расставят по местам.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    25 984

Типово

дело пахнет керосином

Проти "Фонду оборони країни", який допомагає ЗСУ та Національній гвардії, розпочато кримінальне провадження.

Джерело: https://censor.net/ua/n3366828

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 966

Типово

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Товарищ модератор, Дейнерис ваших предупреждений не понимает...долго ещё эта хабалка черноротая будет тут существовать на этом форуме??? ...бо смотрю жалобы на посты тут уже давно не работают...вы ей хотя бы за клевету месяцок накиньте...заметьте, её сегодня и пальцем никто не тронул, она же разгоняет по 1.1.2 аж гай гудэ...

Дописів
    10 284

Типово

Товарищ модератор, Дейнерис ваших предупреждений не понимает...долго ещё эта хабалка черноротая будет тут существовать на этом форуме???
    Поддержу, нет ни одного сообщения на которое она бы не высказала своё мнение.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 513

Типово

Цитата Допис від locket09 Переглянути допис
    Высказать мнение - не проблема. Плохо, что практически всегда у нее оно работает на раскол Украины.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Высказать мнение - не проблема. Плохо, что практически всегда оно работает против Украины.
    То что её высказывания и высказывания некоторых личностей попадают под заинтересованность СБУ я уже молчу...самое обидное что сейчас нанести визит ей и ей подобным тут для оперов пару пустяков, мне даже просить не надо, просто пару ссылок в общий чат бот, НО времени на такую мелочь у них нет, а потом после победы работы будет ещё больше, а эти Дейнерисы это знают и этим пользуются.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

дело пахнет керосином
    Проти "Фонду оборони країни", який допомагає ЗСУ та Національній гвардії, розпочато кримінальне провадження.

Гниди!
    Цитата Допис від locket09 Переглянути допис
    А в якому пункті правил форума ЗАБОРОНЕНО висловлювати свою думку на БУДЬ-ЯКИЙ допис форуму???? Ви країною, часом, не помилилися? Тут Вам не паРаша, а ВІЛЬНА Україна!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

вы ей хотя бы за клевету месяцок накиньте
    Це ТОБІ треба за брехню ДОВІЧНЕ дати! Бо стверджуючи, що я брешу про тебе, ти БРЕШЕШ!!!
    https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post38533437
    Цитата Допис від Дейнерис
    Настоящий день пограничника сегодня, тех кремней , которые охраняли границы.
    День пограничника — профессиональный праздник пограничной службы ФСБ России. Отмечается ежегодно 28 мая.
    День прикордонника України— професійне свято прикордонників України. Відзначається щорічно 30 квітня.
    https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post38533801
    Цитата Допис від Дейнерис
    Нет, 10 ноября ...подымаю рюмку как Жиглов, за погибших...
    10 ноября - День сотрудника органов внутренних дел РФ (День полиции). В Україні День поліції відзначається 4 липня.
    В чому в мене наклеп? Ти САМ зізнаєшся, що відзначаєш кремлівські військові свята, а коли я про це нагадую, то я брешу?
    сейчас нанести визит ей и ей подобным тут для оперов пару пустяков, мне даже просить не надо, просто пару ссылок в общий чат бот
    І в той самий день ти опинешся за гратами. Бо посилань на ТВОЇ проросійські повідомлення за 8 років війни, а також на образи у бік майдановців, волонтерів, АТОшників, діючої влади (опозиція - це теж ВЛАДА), а також прихильників п'ятого президента, в мене назбирано вже достатньо, на максимальний строк вистачить. Це не кажучи вже про погрози смертю моїй дитині. Мою проУКРАЇНСЬКУ позицію та відсутність навіть натяку на підтримку ворога за п'ять хвилин ДОВЕДЕ навіть слабкий адвокат. І після того, як він це доведе, ти ще й будеш сплачувати мені відшкодування за моральні збитки.

Дописів
    22 011

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    А скільки кілометрів чи хоча б сантиметрів стіни з паРашею побудував Боневтік? Де можна фотки цього шедевру подивитися? Дуже хочу подякувати йому за захист нашої держави!
    подякуй, я не заважаю, хоча навіть твоя подяка буде не адресу. Воїнам дякуй, Армії

Тобто ті, хто зараз захищають нашу країну ЗІ ЗБРОЄЮ В РУКАХ, мудаки? А хто тоді ТИ - той, хто НЕ на фронті і навіть НЕ в теробороні?
    Дитячий садочок.
    Звісно що мудаками є ті хто примазується

У форумського сміттєвоза деградація відбувається з катастрофічною швидкістю. Мабуть, дуже сильно бажає здоров'я оркам, то організм вже й не витримує такої кількості "Бояришніку".
    хто це, про кого ти, що за сміттевози такі?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 395

Типово

дело пахнет керосином

может наконец-то обрубят щупальца Гене, все настоящие волонтеры Днепра меня поймут. Этого пида..ра вместе с Богей давно пора остановить

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    подякуй, я не заважаю, хоча навіть твоя подяка буде не адресу. Воїнам дякуй, Армії
    Тобто зеленої стіни немає? Я так і думала. Але поганий лише Сєня. Все, як і завжди.
    Звісно що мудаками є ті хто примазується
    а ХТО примазується? Фракція "ЄС" майже в повному складі з перших днів вторгнення або в ТРО, або на фронті. Є навіть загиблі. Так ХТО з них мудаки?
    хто це, про кого ти, що за сміттевози такі?
    Якщо ти досі не знаєш, то нащо тобі тоді пояснювати?

Дописів
    84 383

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Высказать мнение - не проблема. Плохо, что практически всегда у нее оно работает на раскол Украины.
    могущественная Дейни ,
    зупиніть цей хаос в країні, благаю
    Spoiler Spoiler: і для мене персонально 
    знизьте тарифи на таксі будьласочка
    Востаннє редагував Мафальда: 13.09.2022 о 16:46
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    22 011

Типово

Якщо ти досі не знаєш, то нащо тобі тоді пояснювати?
    хочу знати (ти хочешь, бо в тебе хаос, но якось намагаєшся його уникнути ), що в тебе там накопичилось без натяків

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

может самому начать как дейнерис.... тут просто безопасней оскорблять.... бан на день - увидел такое после моего бана на неделю за одну свою мысль, улыбку и то что поправил правильность перевода слова мычать - судя по удаленным моим постам...ах да, еще нужно личное знакомство и тогда можно бегать за людьми и тролить (что запрещено правилами, по которым я был приравнен к Ней и на неделю как и Вона в баню отправлен, хотя сравнить "тяжесть".. та нафиг нужно) признаваясь иногда что тролишь.... правила они такие правила....
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Сторінка 115 з 2284 ПершаПерша ... 15651051061071081091101111121131141151161171181191201211221231241251652156151115 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті