| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Румынские подштанники подсохли но вонять меньше не стали ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
О, кого я вижу....вас уже выписали из сумасшедшего дома? (С)
![]()
Добре, що сміттєвоз там на ДОВІЧНОМУ лікуванні.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Дмитро "Калинчук" Вовнянко
2 September, 21:10
В помешканні депутата Андрія Деркача НАБУ провело обшук і серед іншого вилучило "шпигунську ручку" - чорнильну ручку з вмонтованими мікрофоном та відеокамерою. Крім того обшукали приймальню нардепа де вилучили документи і технічні засоби шпигунського характеру.
Слідство вважає вилучені предмети доказами того, що Андрій Деркач був російським шпигуном.
А це ще один доказ того, що наклеп на президента США Джо Байдена і п'ятого президента України Петра Порошенко оприлюднював російський шпигун. Що саме з подачі особи яка здійснювала шпигунську діяльність на користь Росії (держави-агресора) призначене президентом Зеденським керівництво силових відомств порушувало кримінальні справи проти Петра Порошенка і Джо Байдена. Пригадуєте таке?
Простіше кажучи, ЗЕботва одностайно і з натхненням повтрювала російську брехню про Петра Порошенка, поширену російським агентом. А депутати "Слуги народу" цю російську брехню транслбвали на телеефірах.
Очевидно? Зрозуміло?
Але я не маю ілюзій. Я переконаний, шанувальники ЗЕ російську побрехеньку "абнімаю - жму руку" будуть продовжувати повторювати до місця і не до місця. Бо коли їм треба оббрехати Порошенка, в хід іде все, навіть брехня запущена Кремлем.
Ми ж бачимо, хто для Москви був справжнім ворогом в часи коли Зеленський справді "абнімав і жав руку" - шукав мир в очах Путіна. Ми бачимо кого оббрехували російські шпигуни.
Він що, наш форум читає???
Василько Піддубний
- Порох барига!
- Він бізнесмен. Ти ж купуєш "Рошен", правда?
- "Рошен" в Ліпєцке работає!
- Активи "Рошен" в Росіі заарештовані ще на початку АТО, і фабрика закрита.
- Збагатшав у 88 разів!
- Ти хоч рахувати вмієш? Це б він був найбагатшою людиною всесвіту! Хоча насправді його статки знизились на третину...
- Він злодій!
- "Дєржи вора!" найчастіше злодій і кричить. Це почалося, коли Порошенко повернув людям гроші, вкрадені Коломойським у вкладників "Приватбанку".
- Ваш Порох Крим здав!
- Він не був тоді президентом... Крим захопили в кінці зими, Порошенко президентом став на початку літа.
- Він наживається на війні!
- Як? Віддаючи мільйони на благодійність? Споруджуючи ППО, озброюючи армію?
- Він добробати зрадив!
- Добробати не підпорядковувались Верховному головнокомандувачу.
- Він здав Донбас!
- А може навпаки, при ньому звільнили дві третини окупованих територій?
- Чого ж не звільнили Луганськ?
- Бо на кордоні стояло величезне військо, погрожуючи відкритим вторгненням у випадку штурму міста. Війна почалася б тоді, коли у нас не було ні сил, ні засобів...
- Він почав цю війну Мінським договорняком!
- Мінський 'договорняк" дав нам вісім років підготуватися до захисту країни!
- Вальцман єврей!
- Це повна дурня. Ви що, антисеміт? "Вальцман" - вигадка 2014 року, поширена перед виборами. Та якби й правда, то національне коріння нинішнього президента вас не тривожить чомусь?
- Він брата вбив за бізнес!
- Ага... Ще й з'їв... Вибач, на що я витрачаю час? Живи зі своєю правдою. Про путіна ти стільки не знаєш, як про Порошенко. То хто ж твій ворог?
- Ти продажній порохобот! Він кум путіна! Жмурукуобнімаю! Вальцман! Барига! Шоколадний.............
Мафальда, це шо, купони?![]()
ні, це гра. бінго.
треба закреслювати ті ходи, які вже зіграли у розмові, доки повністю якась одна лінія горизонталі чи вертикалі не буде закреслена. а тоді одразу кричати "бінго" і бігти до подоляка-арахамії за призом
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
П...ць! Що треба мати у голові, щоб давати посилання на ЗАКРИТИЙ ТГ-канал??
![]()
Так подпишись тупая и посмотри что там.
Нащо? Нічого ГАРНОГО ти все одно не запропонуєш.
Ну тут то я с ней согласен.
Самое тупое шо можно учудить - дать ссыль на закрытый канал.
Ещё и предлагать подписаться. Науй оно мне впало?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
"Науй оно мне впало?"
Логично.....
восимьлет. восимьсукалет платная московская шарашка "БПП/ЕС єнд Компани" не могли обнулить пидораса Шария. московский хозяин Пети не велел. у генплокулола на Шария не стоял. Петеньке шарий бьіл удобен, точно как жирик пуйлу. ручная оппозиция.
"или я или путин".
спасибо, пєтро, ответил за базар.
Україна сначала обнулит путина, а потом и тебя с твоим 6лядским отродьем.
В Украине окончательно запретили «Партию Шария»
Кассационный административный суд в составе Верховного Суда отклонил апелляционную жалобу «Партии Шария» и таким образом окончательно запретил ее деятельность в Украине.
СБУ сообщает, что это произошло по ее инициативе. Служба безопасности располагает материалами о причастности лидера и ведущих функционеров «Партии Шария» к пропаганде войны.
8? Петро керував нібито 5. Звідки ще 3?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
статпогрешность
не отмазывает пешку кремля петя кафнетка
тайной для меня останется этнографической зачем думающий человек будет себя унижать. я про Диктатора или Джмиля. но это всё же этнография. Дискавери. из жизни животных.
на них закончились думающие форумчане, увы.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks