| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
И снова здрассьте, тема языка.
Про Израиль: вот вообще не пример.
Там до сих пор можно прожить не зная языка. Там дохренища всякого русскоязычного: газеты, тв, магазины, рестораны. Там не требуется сдача экзамена по языку для получения гражданства.
И, кстати, там в школах обязательно изучение арабского. Но к прекращению арабо-израильского конфликта это никак не приближает.
С другой стороны: без привязки к языку они знают, кто их враг, и они едины в отношении к этому врагу. При том, что у них идут постоянные внутрикоалиционные разборки. Вот это важно.
simplyA, simplyA-2.0 - это я
Меня наверно тоже забанят.)
Но вот не понимаю нахрена на весь форум пытальться чмырить каждого мужика с которым у тебя не срослось.
Ну нафига форуму знать,что "не срослось" с каждым вторым форумчанином?))
То мы по пол года всем форумом вынуждены читать ваши вечерние прИлюдии,а потом ещё пол года срачи на почве личной неприязни.
Востаннє редагував Антуриум: 04.09.2022 о 23:34
нет,
/какая-то я непереборчивая
надо взять себя в руке/
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Та що там я! Ось ти, бур'яніха та сміттєвоз - ось де СПРАВЖНЄ жахіття!
Но вот не понимаю нахрена на весь форум пытальться чмырить каждого мужика с которым у тебя не срослось.
Ну нафига форуму знать,что "не срослось" с каждым вторым форумчанином?))Викличте цій брехусі психіатра.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
нехер кому нужны советы ваши из-под нескольких разных ников)) ?
Шо, апять ? (с)
Из под каких таких ников интересно:
https://youtu.be/GTo592cukhY
А какие такие советы нахер не нужны всё, не интересно уже))) ?
Ссылки от не пойми кого я не смотрю никогда. Не трудитесь.
Це якийсь лютий п...дець, вибачаюся за мій хвранцуцький! Електра сама БРЕШЕ у бік різних форумчан, а потім в цьому звинувачує ІНШИХ!![]()
А ~ Электра ~ та Антуриум - це, часом, не ОДНА людина?Обидві брешуть у бік опонентів, аж гай гуде, але звинувачуть у брехні ІНШИХ.
Що, вигрібати куряче лайно нелегка справа?
Востаннє редагував Дейнерис: 05.09.2022 о 00:45
Це вже просто днище!Скільки можна це терпіти?
Шановні модератори, скажіть, будь ласка, чи є в мене та ohdesu (ohdesu, Ви ж не проти?) клони?Маю на увазі ДІЮЧІ, тобто такі, що пишуть в цьому розділі. А також скажіть, будь ласка, чи є мій IP ІНОЗЕМНИМ, як стверджує Антуріум? Якщо обидві відповіді будуть НЕГАТИВНИМИ, прошу бану для ~Электра~ та Антуриум за НЕОДНОРАЗОВУ нахабну та брудну брехню!
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks