СПАСИБО СОФИЕЛЕНА!!!
БОЛЬШОЕ СПАСИБО!!!!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
СПАСИБО СОФИЕЛЕНА!!!
БОЛЬШОЕ СПАСИБО!!!!
За наше счастливое детство
страдалец-труханов.
можно почитать что он наболтал
Cioè?
«Credo sia importante trattare in modo politico, sono in gioco le vite di milioni di persone. Non voglio essere frainteso. Ovvio che sogno il ritorno ai nostri confini del 1991, ma occorre negoziare passo dopo passo, cercare compromessi in modo graduale, evitare il muro contro muro».
«Я вважаю, що важливо діяти політично, адже на кону життя мільйонів людей. Я не хочу, щоб мене неправильно зрозуміли. Очевидно, я мрію повернутися до наших кордонів у 1991 році, але треба крок за кроком домовлятися, поступово шукати компроміси, уникати конфронтації».
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
тривожка![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
и далее по спуску, со всеми остановками.
гериатрические забавы гиппопотамов.
кожен нормальний форумчанин має поставити собі три питання: хто я? з якого я району? чого я такий зухвалий? ахаха
І знову про завтрашнє голосування за злочинний закон.Жоден форумський зебіл НЕ ПРОТЕСТУЄ проти цього злочину!
Бо вони ЩАСЛИВІ, що зелена влада ЗНИЩУЄ українську мову та українську культуру, яку вони (зебіли) НЕНАВИДЯТЬ!
Сергій Оснач
Отже, дива не сталося.
Протести громадськості та заклики притомних депутатів проігноровані.
Завтра русофіли у владі протягуватимуть через Верховну Раду законопроєкт «Про медія» (№2693-д), в якому заховані злочинні антиукраїнські норми, що дозволять порушувати квоти на радіо, скасовують заборону російських пісень, дозволяють крутити фільми російською всупереч закону про мову, скасовують заборону на приниження мови у фільмах, нівелюють «чорний список» і створюють умови для повернення більшости рашистів і рашистських фільмів на екрани. Усе це підло прикривають необхідністю поспіхом ухвалити закон заради евроінтеґрації. Хоча нічого такого Европа від України не вимагає. І евроінтеґрація нітрохи не постраждала б, якби з проєкту усунули шкідницькі норми, відклавши його ухвалення на пару днів. Автори проєкту Потураєв і Ко цинічно брешуть і нахабно заперечують, що заклали в проєкті антиукраїнські підступи. Прямо зараз Потураєв тупо бреше на радіо.
Це ганебна зрада національних інтересів і розмінування українського культурного кордону під час війни на догоду Кремлю та русофільській олігархічній медіяіндустрії. Лишається сподіватися, що більшість депутатів усвідомлюють свою відповідальність перед Україною та українським народом і не підтримають цю ганьбу.
Якщо проєкт із злочинними нормами ухвалять, зробимо відомими всіх причетних. Ми витратили роки, щоб вибороти законодавчий захист для української мови та інформаційно-культурного простору й тепер не пошкодуємо часу та сил, щоб покарати зрадників.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
https://t.me/c/1199360700/58514
Пожалуй розбавлю тутшних клоунов .)
Немножко йумора на сон грядущий.)
Кеш тапка помнит все, у меня светит до сих пор.
Это да. На весь экран рожа тошнотно кривая (((
И как это чистить одному богу известно))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Может морько перебьет. Азовское. На федотке, а то неприлично как-то (((
![]()
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
(с))))«Все, что мы сегодня говорим,.. что нас уважают, что нас поддерживают, что у нас высокие рейтинги… Если говорить честно, Петр Алексеевич, это благодаря вам. Вы дали возможность нам проявить свое отношение», — без обиняков сказал городской голова Труханов президенту.
и кто это сделал?))
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
У рашистській реальності Жопуса мерів ПРЕЗИДЕНТ призначає???![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks