| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
для примера https://t.me/uniannet
пишут, что она искусственная))). Типа их заблокировали, т.к. ищут ДРГ ).
Мне нравится, что они драпают.
Это говорит о том, что они прекрасно всё понимают.
Понимают, что именно они принесли в нашу страну.
И что их тут не ждали, тоже понимают. И что они воры, убийцы, захватчки и насильники - тоже понимают.
И что наши ВСУ сотоварищи - самые крутые.
И рашкованам страшно....
Абрамович он якобы на переговорах отравился. А написали недели через 2-3.
Цікаве дослідження.
Сиджу в деяких російських телеграм-каналах, дивлюся «ізнанку».
Так ось, з недавніх часів я, крім їхніх новин, почав читати коментарі. І там дуже цікавий паноптикум.
Спочатку там було «Як нас ракетами? Ми — Росія, ми можемо ракетами обстрілювати, а нас то за що? Це ж тільки наша прерогатива!»
Потім була критика командування в стилі: «Ви ось тут про&%@ли, дивіться, щоби востаннє, ви там як воюєте, дебіли?»
Зараз уже інше. Там виття на болотах: «Що це таке, чому ракетами не б’ють по Києву, по Зеленському та Залужному, треба більше ракет, чому так мало, потрібно ж за Крим відповісти, як же так?.. Хоча ми там по Харкову ввалили і взагалі ракети кожен день летять, але…»
Мені чомусь це нагадує славнозвісні п’ять стадій:
▪️Заперечення
▪️Гнів
▪️Торг
▪️Депресія
▪️Прийняття
Так ось, наступна стадія вже недалеко. Те, що зараз коїться, не робилося за день. Це планувалось, різними людьми в різних містах. Шукався варіант виконання. Інструментарій та розвідка. І, нарешті, бавовна.
Справа в тому, що такого буде все більше, і керівництво ЗС рф це розуміє, тому відтягує подалі штаби, дрібнить склади, виганяє літаки та кораблі з Криму. Але маховик розкручується. Він уже розкрутився до того, що шість місяців тому рф ракетами знищувала нашу ППО та била по аеродромах, а зараз, за шість місяців, те саме у відповідь робить Україна. Причому набагато ефективніше.
Тому, пігдоги, шукайте слова на наступну стадію. Депресію. Вона вас скоро дожене.
(с) Серж Марко
Я ванговала, что так будет)).
Всё правильно. Пущай обосратые сидят в подвалах. Там и НГ встретят. Ишь, удумали ехать.
Тем более они же дома, или как?
В то время, когда аксеновы-херосеновы и прочая привластная шалупонь массово уехали оттуда кортежами, и даже не вчера. С девками, цобачками, няньками, охраной и т.п.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Олежа, а как жена так кучеряво устроилась? Я и не видела квартир тут по 200 квадратов.
И по языку интересно: если она клерк (с людьми работает?), то должен быть язык не ниже В1. Он у неё уже был в наличии?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks