Бл*ть, как же ж они за*бали:
"рашисти здійснюють провокації і вкотре обстрілюють Енергодар.
Закликаємо Енергодарську громаду покинути вулиці й пройти в укриття!"
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Бл*ть, как же ж они за*бали:
"рашисти здійснюють провокації і вкотре обстрілюють Енергодар.
Закликаємо Енергодарську громаду покинути вулиці й пройти в укриття!"
З якими людьми примхлива доля іноді зводить на форумі.
1960-го я вже питав, хто для нього справжній журналіст; виявилось, що на всю земну кулю - лише покійний Ларрі Кінг. Ситуація, майже як у Путіна - тому окрім теж покійного Махатми Ганді і поговорити ні з ким. Біда...
Вас теж ризикну спитати, хто для вас професійний журналіст.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
почему - рискуете, думаете, морду набьет?))
напрашивается встречный вопрос, каковы критерии профессионального журналиста?
для меня очевидно, что в первую очередь, это журналист НЕЗАВИСИМЫЙ,
если он не таков, весь его профессионализм стремится к нолю)).
и да, готова согласиться с тем, что возможно таких и нет сейчас.
"Професійна журналістика" одна з найдавніших професій......
очень религиозные, очень.
Но там же замес.
Есть православные, до недавнего повально МПЦ. Может это не важно. Хотя то ,с чем я столкнулась, говорит что важно. И там всё как вы описали - культовось, обрядовость, пожертвования сюда можете положить)), и без хустки не зайди, и юбочка ниже колен ну и вся остальная рожь, к вере и Богу отношения не имеющая.
Есть греко-католики, их большинство. По обрядам, датам и праздникам - православные. По легкому течению процесса, украиноязычным проповедям и ненавязчивости всего- от внешнего вида до поборов , это католики.
Есть протестанские церкви типа баптистов и свидетелей Иеговы. Там тоже легкий народ. Я лишь соседничала с ними, но поняла что народу там много.
Есть истинные католики, их меньше всего.
Вторые, третьи и четвертые ходят в церковь весело и радостно). По этой причине часто.
Первые тоже. Но не знаю почему).
а с чего вы взяли. что он зависимый ? это опять же ваши личные фантазии.
у него что вилла в испании и майбах ? или он конкретно вытупает на стороне какого-то кандидата и его пиарит ?
у вас рассуждения уровня "все мужики козлы" потому, что в 5 классе меня обозвал петя и теперь я просто так думаю.
петя это не порошенко. просто первое что на ум пришло![]()
Свиняче рохкання поясюється досить просто - закінчились усякі шопінги для руських повій, пардон, "свєтскіх львіц". Більше цих хамських дуреп нічого не цікавить, отже європеці вбили декількох зайців. Поперше, не буде хамських виходок, по-друге безпека європейців на першому місці, а спроби щось зробити гидосне у московитів не вийде. І слід зважати, що розбірки між україниськими біженцями та руськими гостями ніхто не бажає бачити.
Хороший руський має холодні ноги, холодне чоло та бірку на нозі. І будь-який російський ліберал в українському питанні стає "путіним", бо вважає, що українські землі його. Фейгін? Ще та сволота і лібераст, вважаю, що його слід ліквідувати, як і відомого "українця".
1. Тому що якими би підарасами не були росіяни, але ж хочуть побачити, як люди живуть. Бо їхні усть-пиздюйські та засратови просто якась вбога помийниця.
2. Тому що підараси, сер.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
А у вас знания о жизни из сериалов про бандитов ? Сейчас много возможностей прокормиться и не обязательно прислуживать какому-то олигарху. Ютуб, патреон, просто пожертвования, консультации и.т.п вполне достаточно, чтобы жить и остаться верным своим принципам. Я не знаю где вы живете, но у нас в Украине еще остались журналисты и свобода слова, несмотря на все попытки различных проходимцев с ней бороться. А то что вы описали это ж росия там или ты прислуживаешь Хуйлу, а если вякнешь то прибьют.
Не люблю журналістів.
Не в плані емоцій, інформативності чи належності до партій чи відомих людей.
Просто коли воно приїздить, це завжди геморой в плані забезпечення безпеки, а це важко гарантувати, по-друге може показати те, що показувати не слід, а це погано в плані військової таємниці і трактувати таке слід досить широко від конкретних обличч до звичайного журналу обліку журналів. Ну і є в будь-якому підрозділі "аватари" і звичайно буде досить неприємно, коли ось такий "воїн світла" з дводенним перегаром виявить бажання поспілкуватись з цим журналістом чи то набити йому пику.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
упс...)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks