| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Лишь бы про минные поля под Днепром не рассказал.
Табах тут немножко рассказал, и про хаймерсы, и про лендлиз, и про общую ситуацию с поставками..
(смотреть лучше на скорости 1.75-2)
суть в том, что наши волонтеры собирают на джипы, бронемобили, технику, поштучно
а в американских краях,(да и в европейских) все это стоит, уже готовое, тысячи, и лендлиз подписан,
но не дают..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Тревога по всей стране...два дня отходили от бавовны в крыму?
отакої пишуть
https://apostrophe.ua/ua/article/soc...-korbana/47433
...
У листопаді торік аналітичний центр Atlantic Council (близький до Білого Дому та Демократичної партії США) опублікував статтю, у якій висловлювалися занепокоєння через “місцеві олігархічні мережі”, на діяльність яких влада заплющує очі. Йшлося конкретно про мера Дніпра Бориса Філатова та Геннадія Корбана, які, за оцінкою американських аналітиків, “перетворили регіон на персональну вотчину впродовж останніх шести років”.
У статті йшлося і про бандитські дії підконтрольної Філатову та Корбану Муніципальної варти, через що “Дніпро стало одним із найнебезпечніших місць для українських журналістів”.
Майже одночасно, у жовтні 2021 року, британський журналіст Тім Вайт оприлюднив фільм-розслідування “Росія повертається в Україну: олігархи, криміналітет і місцеві еліти”. У ньому висловлюється припущення, що Філатова та Корбана “втягують у свою гру” росіяни. Один із фактів - діяльність вже згаданої Муніципальної варти, яку, як вважають, курує Михайло Кошляк - близький соратник Корбана, депутат облради від проросійської партії “ОПЗЖ”, власник охоронного бізнесу.
Британський журналіст також звернув увагу, що радником Бориса Філатова тривалий час був Валерій Чорнобук - скандальний ексголова Апеляційного суду АР Крим, що під час анексії півострова росіянами активно змушував колег до співпраці з окупаційною адміністрацією. Насторожують і зв’язки мера Дніпра з Російською православною церквою, якій міський голова надавав преференції, натомість, блокуючи розвиток громад ПЦУ.
...
читаешь Резникова, и офуеваешь..
из интервью:
"– Після першого Рамштайну ви казали, що пропонували тоді почати підготовку наших пілотів на Заході.
Чи просунулися ми в цьому напрямку?
– На жаль, по навчанню поки що ні. Але є політичний результат, Конгрес вже проголосував фінансування в 100 мільйонів доларів на підготовку наших льотчиків, далі – схвалення сенатом і президентом США.
Це питання вже часу."
--
то есть летчиков никто и не думал еще подготавливать(хотя песни пели, что уже отправили, учатся.. ), а пока лишь решают политические вопросы
надо чуть-чуть подождать, а там может и обучать не потребуется, может и самолеты уже не надо будет давать..
типа может там и сами справитесь, волонтеры дронов купят..
А никто не задумывался что то что говорят в открытых источниках информации это не правда или не всегда правда...ну взрослые ж люди...думаете рашисты не смотрят наши СМИ ???
ну да, Зеленский - неправда, Арестович - неправда, Резников - неправда, Залужный - неправда, Генштаб - неправда, да все неправда,
а что тут думать..))
правда только то, что необходимого оружия, в необходимом количестве нет..
и волонтеры собирают помощь почему? потому что правда, или не правда?
ну и еще немного перлов, от Резникова
"– Як зараз у Пісках, наприклад?..
– У нас можливості відповідати таким артилерійським ресурсам немає, тому що немає стільки стволів і снарядів.
Наші артилеристи повинні вчитися – і вже вчаться вправно – заощаджувати ресурси."
--
да.. учимся экономить ресурсы
и не экономить жизни
это ж так по европейски..
"- Власне кажучи, треба дати належне прагматизму наших партнерів.
Вони прагматично розуміють, що не всяку зброю є сенс нам давати.
Якщо ми будемо програвати цією зброєю, то це буде політично відображатися на наших партнерах.
А друга річ – це готовність цієї техніки і наявність її в необхідній кількості."
--
да, прагматизм партнеров прям таки зашкаливает, а если еще и проиграем их оружием - это ж как на них скажется политически, айяяй...
и о наличии(не всего, конечно) многого из необходимой техники, тоже вранье..
Востаннє редагував ashim1990: 11.08.2022 о 15:10
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Соловьиный помет выучил новое слово - "свиносабаки"...))))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks