| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
,3 взрыва в Виннице
Взрывы в Кировоградской области, Умане и Кременчуге
Те, що вони тварюки і що на все підуть, всім зрозуміло. Мене цікавить, що Євпропа РОБИТЬ, щоб цього не сталося? Щось я навіть "азабоченасти" вже не чую.
Та пішов ти нахєр, рашик!В 14-му році в нас взагалі НІЧОГО не було! Ані грошей, ані армії (майже знищили), ані частини країни. НЕМОЖЛИВО було тоді й бюджет наповнювати, й армію відроджувати, та ще й вибробництво ракет налагоджувати.
Тим не менш "Нептуни" РОЗРОБЛЯЛИ. І навіть готові були до масового виробництва. Нагадати тобі, яка зелена морда це похєріла?
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Да, пишут о взрывах в Умани, Виннице, Полтаве, Кременчуге..
и тревогу уже объявили по всей Украине
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
del
Востаннє редагував Манула: 07.08.2022 о 20:26
та хто там її читав?
їм взагалі пофіг, що в країні коїться, їм аби зраду розігнати та дискредитувати керівництво країни.
не відреагував би на петицію - зрада. відреагував - зрада. тут як не крути - завжди буде зрада.
особисто мені вже не цікаві ці зрадойоби.
ps. там на цензорі знову спартц - молодець. щось шіісятий не реагує. теж мабуть стомився від цієї калоші.![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
если кратко, то:
В чем разница между ПВО и ПРО?
"На самом деле особого отличия в их работе нет.
Смысл состоит только в целях, которые может уничтожать оборонная система:
наша ПВО не может уничтожать высокотехнологичные и высокоскоростные ракеты, ведь рассчитана только на воздушные цели и летательные аппараты."
Какие противоракетные системы нужны Украине?
"По словам Юрия Игната, Украина нуждается в NASAMS, которая способна бороться даже с ракетами оперативно-тактических комплексов, таких как Искандер.
Также уже была обнародована информация о системе IRIS-T, которая поражает цель на расстоянии 40 километров."
--
так что молитесь на лендлиз, на NASAMS, на их скорейшую поставку,
а не разгоняйте всякую хрень про Залужного..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Теперь пошли сообщения, что половины взрывов не было.
Запустили ипсо перед ракетами?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks