| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
первая леди фотографируется во время войны,
вместо того, чтоб заняться чем-то существенным - плохо...
публичные люди и военные, фотографируются во время войны,
вместо того, чтобы заниматься своими прямыми обязнностями - хорошо...
ваши высказывания?
не видите или не хотите видеть, явные противоречия вашей логики?))
вы уже сейчас выставили себя на посмешище,
нравится продолжать?)) мазохистка?))
Востаннє редагував Traveler: 05.08.2022 о 11:49
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
хорошая новость, не в смысле хорошая,а в том что можно проведать съездить и вернуться.
"Отже, якщо ви скористалися тимчасовим захистом в ЄС, то маєте право з будь-якої причини поїхати додому і право повернутися назад до держави ЄС, у якій ви зупинилися. Навіть якщо до цього ви закривали свій статус тимчасового захисту. Якщо ви їдете від війни в Україні – двері ЄС для вас відкриті", – наголосила Йоганссон.
Джерело: https://biz.censor.net/n3358609
Як же так? А от:
https://lb.ua/news/2022/06/16/520255...funktsiya.html
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Які пристрасті)
Так, я знов з проханням про допомогу.
Зараз для дружнього проекту.
Раптом хтось ще незнайомий, поруч з Дніпром є чудове місце "Сироварня "Зелений Гай".
Власників я знаю особисто ще з 14-го та знаю на скільки це працьовиті та патріотичні люди у доброму сенсі.
З початку повномасштабного вторгнення вони почали приймати тварин зі східних та південних територій.
Зараз там натуральний "Ноєв ковчег" - кого тільки не має. Собаки, кози, барани, коні, свині, зайці та кролики, безліч різноманітних птахів.
Та всіх їх тре постійно кормити та доглядати.
Тому є прохання. Раптом в когось є чи ви знаєте де взяти все що стосується годування тварин: сіно, не лущений горох, овочі, зерно, гуманітарний корм (раптом) - напишіть мені, будь ласка!
Ми до них їдемо на наступному тижні, зможемо відвезти.
Або я вас сконтактую особисто: пару раз на тиждень вони виїжджають у місто, зможуть забрати.
Дякую заздалегідь!
Не повбивайтесь![]()
Востаннє редагував Янь: 05.08.2022 о 12:47
Суспільство розділено давно, владі це вигідно і вона діє в парадигмі "разделяй и властвуй"
Про Березу давно тут почали прихильники товариша ЗЕ. І перші фото дружини товариша ЗЕ сюда притягли ті самі прихильники.
Для чого? Та для ср@чу, бо інші фунції цей форум давно втратив.
І політична "еліта" та прості люди це дві великі різниці, якщо що ...
Востаннє редагував Манула: 05.08.2022 о 13:05
А що, Береза зараз не у лавах ЗСУ?
Чи може комусь насамперед потрібні політичні вистави для обсмоктування у стилі "квартал 95"?
Та оно уже как-то высказалось в стиле "Чтоб вам всем, кто за Зеленского голосовал, счастья никогда не было". То ли не понимая, что это она и людям на передовой пожелала, то ли спецом.
Вообще-то у нормальных людей в Украине счастье сейчас одно должно быть..
Тут другой еще вопрос: зачем с ней дискутировать? Какой-то мазохизм)))
simplyA, simplyA-2.0 - это я
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks