| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
))))Позбавлений українського громадянства бізнесмен і голова ГО Штабу тероборони Дніпра Геннадій Корбан звернувся до секретаря РНБО Олексія Данілова з проханням пояснити його пропозицію зізнаватись тих, у кого є подвійне громадянство, а також запропонував свою допомогу у цьому питанні.
Востаннє редагував Nikoy: 28.07.2022 о 23:04
Ті,хто затіяв цю байду на одному не зупиняться. Якщо зжеруть одного,візьмуться за інших
Це так само,як наші партнери вважали,що путлер зупиниться на Криму та Донбасі.
Розібратися між собою треба,а віддавати свої не можна. Навіть гівнюеів. Ти ж( як приклад) не дозволиш когось із своєї сім'ї,комусь чужому виховувати? Хоч навіть якщо він десь і набокопорить. Сам розберешся. От тут так само.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
есть две плоскости:
/((начал было писать длинный ответ, но передумал. (то, что далее - это короткий ответ ))/
отвечу коротко: нет. не обязательно надуманный. підстави могут быть. и якщо мы прагнемо до ЕС (как это ни забавно) то любые пидставы доказываются в судебных инстанциях. а до этого презумция невиновности. Викуся (и багатьох тутешних) имеют претензии и пидозры до Ермака? в суд.
не смогли доказать? значит плати неустойку и носи футболку пздабол. это если ты в Украине и по вопросам Украины.
если ты бешеная вагина - беженка, сдрыснувшая из Украины в США оттуда сяваешь - иди туда в суд и доказывай.
остальное - политическая пыль и грязь, чаще всего за деньги. и попытка расшатать Украину во время войны против Украины. практически - солдатка xуйла.
Я маю слушну думку, що це буде лише на користь Україні. Невже погано здихтись потенційних зрадників, злочинців, брехливих тупих потвор, більшість яких тільки що й можуть розкрадати бюджетні кошти та и знімати тупі відосіки?
Ні, не так само.Це так само,як наші партнери вважали,що путлер зупиниться на Криму та Донбасі.
Я вже це все чув колись, навіть мав надію, що розберемось. Але ж вийшло все навпаки.Розібратися між собою треба,а віддавати свої не можна. Навіть гівнюеів. Ти ж( як приклад) не дозволиш когось із своєї сім'ї,комусь чужому виховувати? Хоч навіть якщо він десь і набокопорить. Сам розберешся. От тут так само.
А їм і не треба хором це обговорювати та висувати претензії. Мало того, більшість цих конгресменів навіть не знайдуть на глобусі Україну. Але ж це їх гроші, точніше, гроші тих, хто обирав їх до конгресу. А вважаючи те, що місцева влада має дурну звичку красти, саме такий крок конче потрібний - контроль за надходженнями.
ЗІ так, я більш проамериканський, ніж проевропейський.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
..и писать тупые тексты а-ля на кую вас всех вертел?
вот снова полностью поддерживаю. чистка будет только на пользу Украины. и чистят рыбу с хвоста.
когда вся шобла начиная с Филатова будет на столбах болтаться?
потому-что я и не только я считаем, что Филатов с Корбаном потенцийные зрадники, злочинцы, и брехливые тупые потворы. а Корбан ещё и убийца. Курочкин, Брагинский и Аксельрод очень его ждут там, в своём уютном аду.
не погано здихатися зрадникик, которые в начале Майдана сьипались (вместе с усатым тараканом Владом Тимошенко) в Израиль, пока здесь убивали патриотов.
Здихатися зрадників - слушна думка. Скільки справ про зрадників і колаборантів зараз відкрито? І з посад знімають,і навіть за кордоном арештовують. Як отого з чаес. Не пам'ятаю прізвище. Сидить зараз у в'язниці в ,якщо не помиляюсь,в Словаччині. Але йде слідство і провину треба довести. А голослівні звинувачення без будь яких доказів - це наклеп. Особисто мене непокоїть,що над поставками зброї Єрмак працював у тандемі з Залужним. У форматі 2 на 2. І якщо ,припустімо,повірити на слово,що Єрмак продає зброю,то слідом за ним зжеруть і Залужного.
Ні. Без доказів нікого віддавати не можна. Навіть якщо вони не ангели. У кожної людини є свої скелети в шафі минулого. Важливо не минуле,а сьогодення.
Щодо розчарування " колись чув і мав надію" .. важко вірити,але без надії не варто жити і тим паче боротися. І ніхто не наведе лад у нашій хаті крім нас самих.
"Удар в спину теробороні або чому переслідують захисників Києва"
https://hvylya.net/analytics/256646-...isnikiv-kiyeva
Співпадіння, мабуть.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks