Как живется людям в Харькове:
https://m.facebook.com/story.php?sto...00001864363592
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Как живется людям в Харькове:
https://m.facebook.com/story.php?sto...00001864363592
Шкода, що це не тебе позбавили громадянства, - я б подивилася, скільки тон лайна ти вивернула б і на клоуна, і на його "квартал", і на своїх нинішніх сокоритників, які ПІДТРИМАЛИ б це зелене беззаконня.
+10000
А Ви про них ще чогось не знали?Була змога подивится збоку на оцю люру, під назвою "огород".
ППКС
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
третьи сутки пошли как главнокомандующий Днепровской ТрО на нейтральной полосе под открытым небом - без еды без душа с теплым горшком
І чому я не здивована, що рашоголову Абдуріум НЕ ХВИЛЮЮТЬ бомбардування одеського порту?Це для неї "нічого не програли".
"Этадругое!"(с)
Спитала та, яка НІКОЛИ НЕ ДУМАЄ.
якщо!!! все саме так і є ,і цей чоловік причетний до усих домовленостей,то те ,що немає ніяких домовленостей про нашу капітуляцію,як того вимагають москалі, то теж його заслуга?Яка ж ти дура!
Чекаємо на твої радісні воплі, якщо (не дай Боже!) по розмінованому фарватеру до одеського порту зайдуть рашистські кораблі.
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 24.07.2022 о 18:35
мелочь, а приятно
Керівник Volkswagen Герберт Дісс, який в травні на саміті «Майбутнє автомобіля» закликав домовитися з росією та продовжувати торгувати, - звільнений з посади в п'ятницю одноголосним рішенням правління компанії.
Крім цього скандалу, Дісс також був відомий тим, що у 2019 році він сказав BBC, що «не знав» про табори ув’язнених у китайському регіоні Сіньцзян, і продовжував захищати присутність VW там.
та шо ви за них так переживаєте
Коломойський має два діючі паспорти Ізраїлю, у Рабіновича та Корбана по одному, — джерело
до речі, за законом України мати 2 громадянства заборонено.
так шо хай користуються ізраїльськими паспортами, вони нічим не гірші. теж мені проблема...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Там случаем интрига не в том, что Корбан выехал по чужеземному, а въехать попытался по украинскому?
Те, що він продажна кремлівська гнида, давно відомо. з ДОСТОЙНОЮ людиною Пугачова не розлучалася б, зараз вона поруч з дійсно ДОСТОЙНОЮ людиною. А це лайно нехай виє, де хоче.
Дійсно, навіщо нам, патріотам, хвилюватися, що той, завдяки роботі якого більша частина Дніпропетровської області вже п'ять місяців є досить БЕЗПЕЧНИМ регіоном, зараз знаходиться поза межами країни?Ну, перестане наша область бути безпечною, ну, зайдуть сюди орки, - для рашоголового Міднайта це буде ЩАСТЯМ!
І цитатою це доведеш? Чи як завжди?за законом України мати 2 громадянства заборонено.
Естественно по украинскому. Почему возникли сомнения?
Выпустили его легко и думаю законно, а вот впустить назад не захотели. На каком основании его не впустили не понятно...По логике событий его должны были проинформировать конкретно о причинах изъятия паспорта.
Но пока такой конкретной инфы в СМИ нет.
"«Составили акт изъятия этого загранпаспорта на основании якобы какого-то поручения Государственной миграционной службы. В то же время пограничная служба нам такого поручения не показывает, с ним ознакомиться возможности пока нет. А Государственная миграционная служба уже на основании чего получила решение, пока нам неизвестно. Поэтому паспорт для выезда за границу пока пограничники изымают» https://hromadske.ua/ru/posts/u-genn...azhdanstva-smi
Востаннє редагував Душ: 24.07.2022 о 19:02
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Если бы его не проинформировали адвокаты уже волали бы в каждом телеканале а так только одна в США защитница нашлась.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Прямо бальзам на душу для некоторых илитных....
Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що країна-окупант допоможе народу України позбутися "антинародного та антиісторичного режиму"
Оно им надо светиться в прессе. Думаю, что Корбану и компании уже сообщили почему и на основании какого документа у него изъяли паспорт. Пока он что-то пытается решить....Не решит вот тогда и будет инфа от него. Пока ее нет, но думаю что будет со временем. Законы у нас трактовать можно очень широко и далеко не однозначно....Такие законы. Где там Фирташ со своими Облгазами? Что осталось от его империи? Ничего.
Облгазы Фирташа и других. 26 компаний по распределению газа передают в управление государства https://biz.nv.ua/markets/oblgazy-fi...-50245044.html
«По ходатайству ГБР судья Печерского суда Киева передал в управление Национальному агентству Украины по вопросам выявления, розыска и управления активами, полученными от коррупционных и других преступлений (АРМА) арестованные частные корпоративные права на 26 областных и городских операторов газораспределительных систем»,
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks